Blogerka za 1Dan: BALZAM ZA USTNICE LABELLO CRAYON POPPY RED

LABELLO-CRAYON-POPPY-RED
**Tokrat za vas ocenjuje ena izmed mojih sledilk na Instagramu v sklopu akcije 
'Blogerka za en dan'. Najprej sem mislila, da bova svojo oceno napisali obe, 
a je njena objava tako dobra in podrobna, da svojega mnenja nisem dodajala. 
Vesela bom (in tudi ona), če mi poveš, kako ti je všeč njena objava!**

Balzam za ustnice je produkt, brez katerega ne morem. Naše ustnice poleti potrebujejo zaščito pred UV-žarki, pozimi pa pred mrazom, zaradi katerega postanejo suhe in razpokane.

Že nekaj časa prisegam na znamko Labello, ki me do sedaj še ni razočarala. To zimo nam je znamka Labello pripravila balzam, v povsem novi preobleki, zaradi katere, so ga predstavili kot prvi izdelek za ličenje, ki so ga ustvarili.

Labello Crayon na prvi pogled izgleda kot šminka. Ustvarili so tri odtenke. Ustnicam naj bi podaril intenzivno barvo in jih dolgotrajno navlažil. Kakšna je resnica?

LABELLO-CRAYON-POPPY-RED

OCENA

Po tednu in pol vsakdanje uporabe, me je balzam popolnoma navdušil. Že ob prvi uporabi sem opazila dolgotrajno navlaženost svojih ustnic in čez dan ponoven nanos ne bi bil potreben. Jaz sem Labello Crayon nanašala 3x na dan, zaradi barve, ki ni dolgo obstojna, a pri balzamu za ustnice to ni prvotna naloga. Intenzivnost barve je mogoče nadzorovati z nanašanjem slojev.

LABELLO-CRAYON-POPPY-RED

VEČ SLOJEV = BOLJ INTENZIVNA BARVA

Ne samo, da je velikost balzama praktična, embalaža simpatična, tudi nanos je zaradi primerno oblikovane konice enostaven in ogledala ne potrebuješ.

LABELLO-CRAYON-POPPY-RED

Pri vsakodnevnih opravkih, balzame za usta obožujem in ta bo zagotovo dobil mesto v moji torbici. Ustnice z Labello Crayon izgledajo sijoče in za moj okus popolnoma dovolj obarvane. Vsaka lahko med tremi odtenki izbere svojega najljubšega in z njim zasije. Jaz bom ob prvem obisku ene izmed kozmetičnih trgovin, v svojo košarico pograbila še ostala dva odtenka in uživala v uporabi.

LABELLO-CRAYON-POPPY-RED

Boš Labello Crayon preizkusila tudi ti?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja