Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Oriflame Very Me Sugar Nail Purple

 Today I am showing you a polish from OriflameVeryMe SugarNail Purple Berry. When I saw this polishes in  their catalog, I wanted them! Since I am huge fan of texture polishes, they were screaming my name. But since I wasn’t sure if they’d be any good, I decided to get just one and I went with purple.
 Danes vam predstavljam lak znamke OriflameVeryMe SugarNail Purple Berry. Ko sem videla te lake v njihovem katalogu, sem si jih zelo želela! Kot velika ljubiteljica teksturnih lakov za nohte, sem jih slišala, kako me kličejo 😉 Ker pa nisem bila prepričana, kako se obnesejo, sem vzela samo enega, in odločila sem se za vijoličnega.

oriflame-very-me-sugar-nails-purple-berry-swatch-picture

“Give your nails the sugar effect! Textured nail polish in vibrant candy shades too gorgeous to ignore. Dries to a semi-matte finish with crystallised sugar effects and subtle shine.”
“Za poseben učinek na nohtih! Laki za nohte s posebno teksturo v sadnih odtenkih, ki se jim ne boste mogli upreti. S pol mat zaključkom in učinkom kristaliziranega sladkorja ter nežnim sijajem.”

 SugarNail polishes come in 8ml/0.2 fl. oz bottle. The price is changing from a campaign to campaign, so it’s best to see their web site for better information. There are 5 colours available – Sweet Orange,
Blue Icing, Green Crumble, Strawberry Pie and Purple Berry.
 SugarNail laki imajo 8ml veliko flašo za nohte. Cena se spreminja iz kampanje v kampanjo(trenutno 3,29€), tako da je najbolje če si to ogledate na njihovi spletni strani.
Na voljo je 5 odtenkov – Sweet Orange, Blue Icing, Green Crumble, Strawberry Pie and Purple Berry.

oriflame-very-me-sugar-nails-purple-berry-swatch-picture

 The brush is a bit small, if you ask me, small and thin. But it does its work nicely, I didn’t have any problems.
 Čopič je majhen, če mene vprašate, majhen in ozek. Vendar opravi svojo nalogo, nisem imela nikakršnih problemov z njim.

 The application is easy, but unfortunatelly the polish consistency is on the thin side, so you need three coats for fully opacity. Luckily it dries fast(around 5min).
 Nanos je lahek, vendar je na žalost lak bolj na tekoči strani, in potrebuje 3 nanose za polno prekrivnost. Na srečo se hitro posuši(cca 5min).

 The texture is great, really dense but subtle, it’s not really big, so it doesn’t bother you.
 Teksturni efekt je čudovit, saj je zelo gost, vendar je nežen, ni velikih izboklin, tako da ni moteče.

oriflame-very-me-sugar-nails-purple-berry-swatch-picture

 The colour of this one is lovely darker blue toned purple. It dries shiny, the particles dry a bit lighter then the base. And it freaked out my camera. So forgive my red fingers, I had to change to coloration to get the right colour 😉
 Barva tega laka za nohte je čudovita temnejša vijolična na plavi osnovi. Ko se posuši je sijoč, delci se posušijo v svetlejšo vijolično kot je osnova. Ta barva pa ni bila všeč mojemu fotoaparatu, tako da prosim, spreglejte rdeče prste, sem popravljala barve, da vidite pravo barvo 😉

oriflame-very-me-sugar-nails-purple-berry-swatch-picture

 I love this polish, and the other four are going on my wishlist ASAP! I want them all. Do you like it?
 Obožujem ta lak, in ostali štirje grejo na mojo listo želja takoj zdaj! Hočem vse. Vam je všeč?

Xoxo, Nyx

18 komentarjev

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja