Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Labello Crayon Poppy Red Balzam za ustnice (Blogerka za 1Dan )

**Tokrat za vas ocenjuje ena izmed mojih sledilk na Instagramu v sklopu akcije 'Blogerka za en dan'. Najprej sem mislila, da bova svojo oceno napisali obe, a je njena objava tako dobra in podrobna, da svojega mnenja nisem dodajala. Vesela bom (in tudi ona), če mi poveš, kako ti je všeč njena objava!**

Balzam za ustnice Labello Crayon Poppy Red je produkt, brez katerega ne morem. Naše ustnice poleti potrebujejo zaščito pred UV-žarki, pozimi pa pred mrazom, zaradi katerega postanejo suhe in razpokane.

Že nekaj časa prisegam na znamko Labello, ki me do sedaj še ni razočarala. To zimo nam je znamka Labello pripravila balzam, v povsem novi preobleki, zaradi katere so ga predstavili kot prvi izdelek za ličenje, ki so ga ustvarili.

Labello Crayon Poppy Red na prvi pogled izgleda kot šminka. Ustvarili so tri odtenke. Ustnicam naj bi podaril intenzivno barvo in jih dolgotrajno navlažil. Kakšna je resnica?

Labello Crayon Poppy Red

OCENA Labello Crayon Poppy Red

Po tednu in pol vsakdanje uporabe, me je balzam popolnoma navdušil. Že ob prvi uporabi sem opazila dolgotrajno navlaženost svojih ustnic in čez dan ponoven nanos ne bi bil potreben. Jaz sem Labello Crayon nanašala 3x na dan, zaradi barve, ki ni dolgo obstojna, a pri balzamu za ustnice to ni prvotna naloga. Intenzivnost barve je mogoče nadzorovati z nanašanjem slojev.

Labello Crayon Poppy Red
VEČ SLOJEV = BOLJ INTENZIVNA BARVA

Ne samo, da je velikost balzama praktična, embalaža simpatična, tudi nanos je zaradi primerno oblikovane konice enostaven in ogledala ne potrebuješ.

Labello Crayon Poppy Red

Pri vsakodnevnih opravkih, balzame za usta obožujem in ta bo zagotovo dobil mesto v moji torbici. Ustnice z Labello Crayon Poppy Red izgledajo sijoče in za moj okus popolnoma dovolj obarvane. Vsaka lahko med tremi odtenki izbere svojega najljubšega in z njim zasije. Jaz bom ob prvem obisku ene izmed kozmetičnih trgovin, v svojo košarico pograbila še ostala dva odtenka in uživala v uporabi.

Labello Crayon Poppy Red

Boš Labello Crayon preizkusila tudi ti?

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja