Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Intim.me Traveller (gel za intimno higieno)

Danes ti predstavljam izdelek, ki je po mojem mnenju ogromen korak v pravo smer, korak v smer življenja brez onesnaževanja in k zmanjševanju odpadkov. Intim.me Traveller, gel za intimno higieno. Pa gremo lepo po vrsti, se strinjaš?

Intim.me Traveller, gel za intimno higieno

Zelena nega je odslej vedno pri roki, doma ali na poti. Intim.me Traveller gel brez dodanih dišav spremeni običajen papirnati robček ali toaletni papir v negovalno krpico, ki nežno čisti in neguje vašo kožo. S prilagojenim pH-jem in nevtralnimi sestavinami je prijazen tudi do najbolj občutljive kože.
Izdelek je dermatološko in hipoalergeno testiran. Primeren je za najbolj občutljivo kožo. Po uporabi pusti prijeten občutek svežine in udobja na koži in sluznici.

Kaj?
intim-me-traveller-gel-za-intimno-higieno

Intim.me Traveller je izdelek, v prvi vrsti namenjen intimni higieni, a seveda je popolnoma primeren tudi za čiščenje ostalih področij. Vsebuje 99,9% sestavin naravnega izvora in ne vsebuje sulfatov, parabenov, glutena, ftalatov, GSO-jev, fenoksietanola, silikonov, eteričnih in mineralnih olj, sintetičnih barvil ali arom.

Kako?
intim-me-traveller-gel-za-intimno-higieno

Intim.me Traveller uporabljaš čisto enostavno. Je v obliki spreja in ga tako lahko uporabiš kjerkoli – z robčkom, toaletnim papirjem, kuhinjsko brisačko,… Enostavno pošpricaš in obrišeš. Vsebuje tudi sestavine, ki toaletni papir držijo skupaj in se tako ne raztrga takoj. (disclaimer: Če fuuuul vlečeš narazen, se itak raztrga, a se raztrga dosti počasneje kot drugače.)

Kdo?
intim-me-traveller-gel-za-intimno-higieno

Namenjen je vsem, ki si želite zelene, naravi prijazne nege. Vsem, ki si želite vlažilne robčke zabrisati v koš in ne želite več onesnaževati narave. Je koži prijazen in je ne draži, v bistvu jo zaradi svojih sestavin umirja in neguje.

Zakaj?
intim-me-traveller-gel-za-intimno-higieno

Dejstvo je, da se vlažilni robčki ne razgradijo enako hitro kot wc papir ali navadni robčki. In s tem onesnažujejo okolje. S pomočjo intim.me gela pa se ravno ta hitro razgradljiv wc papir/robček spremeni v vlažilni robček. In tako brez onesnaževanja okolja poskrbiš za higieno! 1 Intim.me traveller gel nadomesti kar 400 vlažilnih robčkov! Prijazno do okolja? Zelo! Prijazno do kože? Še bolj!

Pa embalaža?
intim-me-traveller-gel-za-intimno-higieno

Embalaža je prav tako okolju prijazna. Vse je primerno za recikliranje, tako kartonasta zunanja embalaža, kot steklena embalaža gela. Meni je embalaža tudi vizuelno zelo všeč! Elegantna in minimalistična. Velik plus dajem velikosi, 100ml, ki gre tudi na letalo, v ročno prtljago!

Končna ocena
intim-me-traveller-gel-za-intimno-higieno

Mene je Intim.me Traveller gel za intimno higieno navdušil! Redno sem ga uporabljala v dveh primerih: po operaciji, ko zaradi šivov tuširanje enostavno ni prišlo v poštev, in na potovanju po Grčiji, kjer sem imela tudi svoje, tiste (khm) dneve v mesecu. Obnesel se je odlično, nazaj sem prišla brez vnetij in težav, na potovanju pa sem se v vseh situacijah počutila čisto, urejeno in brez neprijetnih vonjav. Ocena: ODLIČNO! Test narejen! 😉

Sem ti vzbudila zanimanje? Potem KLIKNI TUKAJ in si več informacij oglej tukaj. Naj ti zaupam še to, da sem jaz zase izbrala gel brez dodanih vonjav, obstaja pa tudi verzija s čajevcem in poseben Intim.me za otroško higieno.

Xoxo, A.

P.S.: Te zanima nega kože? Potem te vabim, da si ogledaš še ostale moje objave na to temo, TUKAJ.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja