Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Hiša Iluzij Ljubljana

Ta vikend sva šla na izlet kar v našo prestolnico. Ja, Ljubljana naju je gostila. Ker pa so obljubljali malo slabše vreme z občasnim dežjem, sva se odločila, da ne bova samo hodila naokoli. Hiša Iluzij Ljubljana naju je že nekaj časa zanimala in tokrat sva se odločila, da jo končno obiščeva. Zanimalo naju je namreč, kakšne iluzije ponuja, seveda pa sem si želela tudi kakšnih zanimivih fotk! Sva dobila po kaj sva prišla?

Hiša Iluzij Ljubljana

hisa-iluzij-ljubljana

V Hiši iluzij vas pričakuje več kot 40 eksponatov, ki vas bodo popolnoma zmedli. Med drugim se slikajte v sobi, ki kljubuje zakonom gravitacije, za kosilo si privoščite glavo vašega prijatelja, sredi belega dne se zabavajte v neskončni disco sobi in samo za najbolj pogumne – sprehodite se skozi Vortex tunel. Na koncu pa preizkusite svoje sive celice in potrpljenje ob sestavljanju naših neverjetnih miselnih iger. Prepustite se popolnoma novim doživetjem in se zabavajte skupaj s prijatelji ali družino. Otroci svet iluzij naravnost obožujejo, vendar pa je svet iluzij odlična dogodivščina tudi za starše, pare, dedke in babice! Prepričajte se sami.

Osnovne informacije
hisa-iluzij-ljubljana

Hiša Iluzij Ljubljana je, kot že ime pove, v Ljubljani. Nahaja se na Kongresnem trgu, vidiš jo že od dalec in ni strahu, da bi jo zgrešila. Odprta je vsak dan od 11ih do 19ih. V dveh nadstropjih in pritličju te pričakuje več kot 40 eksponatov, od iluzij, do velikih in zanimivih sob, na koncu te pričakajo pa še miselne uganke in trgovina.

Najboljše

Za vsak okus nekaj. Vsega ti, seveda, ne bom prestavljala, bom pa na kratko povedala, kateri eksponati so najbolj prepričali mene. Tudi z ostalimi ni čisto nič narobe, a so se ti meni osebno zdeli najbolj zanimivi in omembe vredni.

hisa-iluzij-ljubljana

Vortex
Totalno nora izkušnja. Ko gledaš not, si misliš, eh, pa saj to nič ni, ko pa se sprehodiš po njem pa… uuuuh, čisto te vrže iz ravnotežja. Tole je tista stvar, ki jo moraš NUJNO preizkusit!

hisa-iluzij-ljubljana

Disco soba
Zapri vrata, naredi milijon fotk in uživaj! Meni je bilo v disco sobi noro všeč. Najprej sva se not zaprla oba z Janom, potem pa še sama. In fotografije, ki so nastale, so mi ene ljubših.

hisa-iluzij-ljubljana

Ames soba
Hiša Iluzij Ljubljana ponuja tudi sobo z iluzijo. Bi rada bila velikan? Ali pa čisto majčkena? Samo izberi svoj kot, v drugega postavi prijateljico in naredi 1001 fotografijo. Zabava zagotovljena!

hisa-iluzij-ljubljana

Soba vesoljske meditacije
Dejstvo številka ena: v vesolju si! Dejstvo številka dve: preizkusiš lahko posteljo iz žebljev. Moram sploh še kaj dodat?

Končna ocena
hisa-iluzij-ljubljana

Hiša Iluzij Ljubljana pomeni nekaj zabavno preživetih uric, odvisno, koliko časa si vzameš, kako nazorno gledaš in bereš, kakšna gneča je in koliko fotografij narediš. Meni ni žal, da sva jo obiskala, čeprav bi mogoče naslednjič izbrala kak drug dan, ko ni takšne gneče. Še zmeraj pa sva lahko videla vse eksponate in se pri njih tudi sama fotografirala. Časovno pri obisku nisva bila omejena, lahko bi tam preživela tudi cel dan, če bi želela.

Če te Hiša Iluzij Ljubljana zanima in si želiš izvedeti veš, klikni TUKAJ. Če pa iščeš idejo za kak drug izlet, pa si oglej še preostale moje objave TU.

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja