Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Potovalna lekarna, Sensilab Slovenija

Počasi pakiram še za zadnji dopust letos in razmišljam. A veš, brez česa nikdar ne grem na potovanje? Brez mini potovalne lekarne! Tokrat sem vse izdelke za naju z Janom našla v trgovini Sensilab.

Na potovanje nikdar ne grem brez potovalne lekarne. Kateri izdelki gredo z mano tokrat? Vse iz objave najdeš pri Sensilab!

Sensilab potovalna lekarna

Paket skrbno izbranih petih izdelkov poskrbi, da bodo tudi tokrat naše počitnice brezskrbne. 5 izdelkov, vsak za svoj specifičen namen, skupaj pa tvorijo popolno potovalno lekarno.

Kaj pa se skriva v paketu?

Urifar forte

V svojem življenju sem imela že nešteto vnetij mehurja in me je izučilo (žal na grd način), da nikdar ne grem na potovanje brez izdelka, ki podpira zdravje sečil.

Immunity support

Zagotovo je pametno na potovanje ali dopust s sabo vzeti izdelek, namenjen imunskemu sistemu. Ne bodi kot Ajda, ki je po celem Sunny beachu ob 11ih zvečer iskala lekarno.

Magnezij

Magnezij me je reševal v nosečnosti in tudi med menstruacijo. In ker sva z Janom že od nekdaj taka, da tudi na oddihu dosti prehodiva, je magnezij nujen!

FlexiForce

Hladilni gel. Ko dosti prehodiš, pride zelo prav! Da ohladiš mišice. Prav pride pa tudi, če te kaj oriba. Jaz si s hladilnim gelom mažem noge tudi zvečer, da me ne muči sindrom nemirnih nog!

Kaj pa je v tvoji potovalni lekarni? Vse zgoraj omenjene izdelke lahko dobiš v Sensilab potovalna lekarna paketu.

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja