Pametna ura: Kieslect L11 PRO (Smartus)

smartus-kieslect-l11-pro-pametna-ura

Pred Teotovim rojstvom nisem posvečala prevelike pozornosti uri na roki. Če sem potrebovala čas, sem pogledala na telefon, to je pa to, kar sem potrebovala. Potem pa se je Teo rodil in ugotovila sem, da mi bo pametna ura res olajšala življenje. Spodaj ti predstavljam svojo novo pridobitev - Keislect L11 PRO s spletne strani Smartus.

Pametna ura

smartus-kieslect-l11-pro-pametna-ura

Pa da nadaljujem - zakaj pametna ura? No, ponoči zagotovo sveti manj od mobilnega telefona. In ko se dojenček ponoči zbudi, mu zagotovo ne želiš preveč osvetlili okolice in ga zbuditi. Želela sem tudi spremljati spanje, saj se mi je tako zdelo, da imam vsaj malo kontrole. Pa tudi Janu sem s pomočjo pametne ure in prikaza spanja lažje razložila, zakaj sem kak dan bolj utrujena kot drug. Pametna ura mi je tudi super, da med dojenjem in uspavanjem Tea nisem gledala na telefon, sem pa vseeno videla obvestila.

Kieslect L11 PRO

Ko sem dobila ponudbo, da preizkusim Kieslect L11 PRO pametno uro, sem najprej globoko razmislila. Zakaj? Zdelo se mi, da bo zame prevelika. Pa res potrebujem vse funkcije, ki jih ta urica ponuja? Lepa pa je, lepa. Na koncu sem se odločila, da ji dam priložnost in tega absolutno ne obžalujem.

smartus-kieslect-l11-pro-pametna-ura

Kot sem že rekla, prekrasna je! Ženstvena z roza paščkom in roze gold številčnico. Na koncu morem priznati, da ni prevelika, mi čisto ok izgleda tudi na moji roki. Pa še fino tanka je in me ne moti med spanjem. Spim namreč na trebuhu z rokami pod sabo.

Baterija zdrži nekje 1 teden. Sicer ne uporabljam vseh funkcij, ampak samo 'ta glavne' - čas, merjenje spanja, utripa, obvestila s telefona, merjenje korakov,... Dovolj zame!

Jaz sem s Kieslect L11 PRO zelo zadovoljna. Pametna ura po mojem okusu. Svojo Kieslect uro pa ima tudi Jan, on ima model Kieslect Kr in je z njo enako zadovoljen kot jaz!

Imaš tudi ti pametno uro? Če se za nakup še odločaš, zagotovo poglej k Smartus. 😉

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja