Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Božična voščilnica z dojenčkom: Jelenček

Z Janom nikdar nisva pošiljala božičnih voščilnic. Ko pa sem zanosila, pa sem vedela, da si želim s svojim otrokom ustvarjati ogromno stvari in božična voščilnica je bila ena izmed boljših priložnosti za ustvarjanje. Ker pa je bil Teo star komaj 3 mesece ob lanskem božiču, sem si izbrala nekaj, kar je bilo za Teota enostavno, vseeno pa nosi božični motiv – izbrala sem odtis noge in ustvarila jelenčka.

Božična voščilnica z dojenčkom: Jelenček

Kaj potrebuješ?

Voščilnice
Gobico ali čopič
Rjavo barvo
Črn flumaster
Oči
Rdeče cofke
Lepilo (Mod podge)
Vlažilne robčke

Kako?

Najprej si pripravi voščilnice, potem pa akcija! Super je, če sta dva, tako je dosti lažje. Tako en drži dojenčka za nogico in jo pobarva s čopičem ali gobico in rjavo barvo, drugi pa vmes pripravi voščilnico in naredi odtis. In to ponovita tolikokrat, kolikor voščilnic pač potrebujeta. Na koncu nogico obrišeš z vlažilnim robčkom, fino pa je, da se kasneje (čimprej) tudi umije!

Potem enostavno počakaš, da so voščilnice suhe. Ko so suhe, pa narišeš s črnim flomastrom rogove in z lepilom (jaz sem uporabila Mod podge) nalepiš oči in cofke za nosek.

In to je to. Napišeš še voščilo, zapakiraš in pošlješ! Res enostavno in luškano!

A boš letos izdelala svoje voščilnice? Boš morda uporabila našo lansko idejo?

Xoxo, A.

P.S.: Cofke in oči sem kupila v Tediju, prav tako papir za voščilnice. Mod podge pa dobiš v trgovini z ustvarjalnim materialom.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja