Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

TOP MASKARA: POLETJE 2019 – CATRICE EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME

CATRICE EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME je maskara, ki bo zavzela poletje (in leto) 2019. Zakaj? Maskara je moja velika ljubezen in res jih ogromno preizkusim in uporabljam. Kaj iščem? Dolge, črne trepalnice, ki takšne ostanejo cel dan in ki resnično vzbudijo pozornost. Naravno imam namreč dokaj svetle trepalnice in zato iščem tisto piko na i, ki bi jih poudarila. Sem vzbudila tvoje zanimanje? Potem beri dalje!

CATRICE EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME MASKARA

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara

Najprej nekaj besed o embalaži. Rose gold, seveda, je še vedno totalno top barva in je zmeraj dobrodošla. Drugače je embalaža kot večina maskar, v tubi, ki je trdna in se dobro zapira.

KRTAČKA

Krtačka je bila prvo presenečenje – je namreč, če mene vprašaš, kar majhna in drobna. Je privihana in gumijasta ter super zaobjame trepalnice in pride do vseh kotičkov očesa. (Kar vidiš v nadaljevanju, je en nanos z večimi potegi. To pomeni, da sem krtačko samo enkrat pomočila v barvo in nato vse skupaj nanesla na trepalnice. Ker pa je krtačka majhna sem za to dejanje uporabila več potegov, ni bil samo en poteg.)
Na srečo ni pretrda in je ravno prav mehka in gumijasta. Na srečo ni pretrda in je ravno prav mehka in gumijasta. Lepo zaobjame trepalnice in pride do vseh kotičkov trepalnic.

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara
EFEKT

Efekt je pa tisti, ki me je resnično pustil brez besed. Ne samo, da je dobra, je enostavno VRHUNSKA! Okej, okej, nisem ravno prepričana, da je to prava maskara za simpl, neopazen dnevni videz, ampak če pa iščeš maskaro, ki bo naredila na trepalnicah res UAU efekt, je to Catrice Eyeconista. Dolge, dolge, dolge trepalnice, res črne in lepo ločene. Če pogledaš fotke, lahko vidiš, da se moje trepalnice skoraj dotikajo obrvi. Noro! Tudi pri kakšnem bolj opaznem videzu, noro izpade in z njo ne vidim potrebe po umetnih trepalnicah. Res sem navdušena in zmeraj znova posežem po njej.

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara
Brez maskare
OBSTOJNOST

Catrice eyeconista maskara se dobro nosi in ostane na trepalnicah. Ni panda efekta, ni drobcev pod očmi, enostavno je obstojna. Dobro, če si pozabljiv kot jaz in si pomencaš oči (sploh, če se potiš), potem znaš narediti kako bedarijo, drugače pa z obstojnostjo nisem imela problemov. In na srečo tudi z odstranjevanjem ne. Micelna vodica in vata je dovolj, da gre dol.

catrice-eyeconista-lash-millionizer-volume-mascara
Z maskaro ( Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara)

Sicer ne vem, kaj pri maskari iščeš ti, ampak zase vem, da sem našla maskaro tega poletja (in leta)! Ta dolžina, ta efekt, mene je prepričala! Catrice Eyeconista je maskara, ki jo lahko brez slabe vesti priporočam. Za vse, ki želite dramatične trepalnice!

catrice eyeconista lash millionizer volume maskara

Meni se zdi res ogromna razlika. Kaj pa meniš ti?

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja