Lepota, Mollon Pro, Nega kože

Nega stopal: Ultimativni izdelek

mollon-pro-fc-synergy-exfoliating-regenerating-socks

Ne vem, kako je pri tebi, ampak pri meni pozimi stopala res trpijo. Zavita v nogavice in zokne, debele škornje in pete. In to pusti posledice. Suha, razpokana koža, ki se ponekod kar lušči, na petah pa trda koža, ki res ne izgleda lepo. Priznam, neizmerno sem lena in se mi jih ne da vsak večer mazat s kremo, ki bi stanje izboljšala.  Na srečo sem našla izdelek, ki s svojo intenzivnostjo ne potrebuje vsakodnevne uporabe, a še zmeraj polepša in neguje moja stopala.

MOLLON PRO NOGAVICE ZA NEGO STOPAL

+mollon-pro-fc-synergy-exfoliating-regenerating-socks

Nogavičke pridejo v paketu dveh nogavic v kartonasti embalaži. Jaz sem, kot zmeraj, imela rahle težave pri odpiranju, ampak pri motorično sposobnih ljudeh, to ne bi smel biti problem. (tukaj moram povedat, da meni povzročajo probleme VSE kartonaste embalaže, tudi tiste od šmink, pudrov, itd.)

mollon-pro-fc-synergy-exfoliating-regenerating-socks

KAJ?

Nogavičke s koncentriranim serumom, ki so namenjene negi kot v salonu. Kaj to pomeni? V nogavičkah je ujet serum, ki s pomočjo točno teh nogavičk lažje in bolj učinkovito prodre v kožo. Namenjene so odstranjevanju in mehčanju trde in suhe kože na nogah.

mollon-pro-fc-synergy-exfoliating-regenerating-socks

KAKO?

Navodila za uporabo so sila preprosta. Nogavičke namreč nalepiš na stopalih in jih pustiš, da učinkujejo med 90 in 120 minut, v tem času pa je priporočeno, da imaš stopala zavita v brisačo ali koco ali pa čez obuješ nogavice. Nato si umiješ stopala in ta-da, postopek je končan.

mollon-pro-fc-synergy-exfoliating-regenerating-socks

UČINEK

Koža je nato nekaj dni groba in zelo suha, nekje po 4-7 dneh pa se začnejo stopala luščiti. V tem času ne uporabljaj nobenih drugih pripomočkov za luščenje, odpadejo pilingi, krtače in podobno. Jaz v tem času stopala načeloma pustim čisto na miru in čakam, da se proces konča. V tem času tudi ne uporabljam krem ali česa podobnega. Nekatere priporočajo namakanje nog v topli vodi, da se proces luščenja pospeši, tako da če se ti mudi, lahko preizkusiš tudi to.

mollon-pro-fc-synergy-exfoliating-regenerating-socks

KONČNA OCENA

Po zaključku luščenja je koža mehka, napeta in nežna. Ni sledu o suhi, trdi ali razpokani koži in stopala ponovno izgledajo lepo. In si končno spet upam it na kopanje. Ali na morje. Ali kamorkoli, kjer bi pokazala stopala. Napredek je očiten! Če se tudi ti soočaš s suhimi, razpokanimi stopali in trdimi petami ti vsekakor priporočam preizkus teh nogavičk. Ker z njimi imaš malo dela, a velik učinek! Svoje lahko kupiš na spletni strani Mollon Pro, stanejo pa manj kot 10€! In glede na njihovo učinkovitost jih uporabiš mogoče enkrat na vsakih nekaj mesecev. Seveda je to odvisno od tvoje obutve in koliko si na nogah, ampak v osnovi je enkrat na dva do tri mesece čisto okej. Jaz sem jih uporabila zdaj, ponovno računam, da jih bom uporabila pred poletjem 😉

Poznaš takšne nogavičke? Si katere že preizkusila? Ali pa imaš morda kak drug recept v boju s suho in trdo kožo stopal?

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja