Essence Ho! Ho! Ho! paleta za oči 01 Jingle all the way

essence ho ho ho le paleta za oči 01 jingle all the way
READ THIS POST IN ENGLISH

December je tu in z njim božične kolekcije. Prva mi je padla v oči Essence Ho! Ho! Ho! kolekcija, ki jo sestavlja kar nekaj zanimivih izdelkov, na prvem mestu pa je čudovita paleta za oči v rdeče rjavih tonih z zanimivim imenom Jingle all the way. Verjamem, da je danes ne vidiš prvič, jaz ti bom pa povedala, zakaj je vredna nakupa.

essence-ho-ho-ho-le-eyeshadow-palette-01-jingle-all-the-way

EMBALAŽA

Embalaža je kartonasta in nepobarvana, krasijo jo samo bele in srebrne zvezdice ter napis. Na to embalažo se lahko zaneseš, jaz sem paletko kar lep čas nosila po torbici, pa je še vse celo! Zapira se na magnet, ki lepo drži, zato ni nevarnosti za nekontrolirano odpiranje. Ogledalca v embalaži ni, kar je meni sicer čisto všeč, saj je tako sama paletka tanjša in lažja. V drogeriji so vsa senčila zavarovana s folijo, bravo, Essence! Zakaj? Tako si lahko namreč prepričana, da nihče ni tacal po paletki in da resnično dobiš nove izdelke.

essence-ho-ho-ho-le-eyeshadow-palette-01-jingle-all-the-way

BARVE v jingle all the way paleti

V paletki je 9 senčil. Prevladujejo rdeče rjavi toni, z zlatimi dodatki. Paletka in njene barve – ustvarjene za december! Celotna paletka je mešanica barv in finišev, v sebi skriva metalik, šimer, mat, največje presenečenje pa je ena totalno bleščičasta senčka.

Metalik bronz                                        Mat rdeče rjava            Metalik rjava

Metalik zlata                                          Mat temnejša rjava     Saten temnejša barva slive

Bleščice – barva slive, zlata in rdeča       Metalik rdeče rjava      Metalik vijola rdeče rjava

essence-ho-ho-ho-le-eyeshadow-palette-01-jingle-all-the-way

PIGMENTACIJA in NANOS

Jingle all the way paletka je NORO pigmentirana! Resno mislim, brez nekega prevelikega truda dobim super pigmentiran videz. En poteg in barva je tu. Priporočam nanos s prsti, saj je ta najlažji, gre pa tudi s čopičem, najlažje, če s tapkanjem čopiča naneseš željeno barvo. Malenkost se usipajo pod oči, ampak če z enim velikim fluffy čopičem na koncu potegneš pod očmi, je zadeva rešena.

essence ho ho ho le paleta za oči 01 jingle all the way

OBSTOJNOST

Obstojne so zadovoljivo. Uporabljala sem jih same in po večini sem na koncu dneva še zmeraj imela kaj za odstranit. Nabiranje v gube je minimalno. Bleščičasta senčka pa mi je povzročala probleme, saj sem jo res s težavo odstranila in sem še čez dva dni na sebi našla bleščice..essence-ho-ho-ho-le-eyeshadow-palette-01-jingle-all-the-wayTi je Jingle all the way paletka všeč?

Xoxo, A.

2 Replies to “Essence Ho! Ho! Ho! paleta za oči 01 Jingle all the way

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja