Catrice 07 Expressive Pink lak za nohte

Juhuhu, končno spet lak za nohte na blogu! Po dolgem času imam spet nekaj novega na nohtih. =) In ker je pomlad, je tudi čas za pomladne barve, se strinjaš? Danes sem izbrala Catrice Expressive Pink lak za nohte iz linije Stronger nails.

catrice-cosmetics-stronger-nails-expressive-pink

Catrice Stronger nails lak za krepitev nohtov

2-v-1 rešitev za krhke, mehke nohte! Veganski Stronger nails laki za nohte krepijo nohte s pomočjo mineralnega kompleksa, ki vsebuje cink, magnezij, železo in baker. 82 % potrošnikov potrjuje, da so njihovi nohti že po enem tednu postali trši in se manj lomijo. Deluje tako: nanesite tanko plast laka, po treh do štirih dneh nežno odstranite in ponovno nanesite. Zdravljenje nadaljujte vsaj en teden. Paleta je na voljo v skupno 10 odtenkih, ki imajo zelo visoko pokrivnost, vključno s subtilnimi in svetlimi barvami, tako da bo vsak ljubitelj nohtov zagotovo našel svojo popolno barvo in krepitev.

Trditev Catrice ne morem potrditi, saj sem jaz zvesta svojemu utrjevalcu za nohte, ampak sliši se zelo zanimivo! Barvna paleta Stronger nails lakov za krepitev nohtov je raznolika in prepričana sem, da bo vsaka našla vsaj en odtenek zase!

07 Expressive Pink

catrice-cosmetics-stronger-nails-expressive-pink

Moj odtenek je številka 07 Expressive pink. V osnovi je čudovita koralna barva, ki na meni potegne bolj proti oranžni, se pa v njej skriva tudi pink podton. V osnovo so primešane mikro zlato rumene bleščice, ki laku dodajo krasen sijaj in globino.

Polno prekriven je v dveh slojih. Čeprav na prvi pogled zgleda kot da se bodo poznale črte od čopiča, temu ni tako. Čas sušenja je srednje dolg, jaz sem mu pomagala s hitro sušečim nadlakom in kapljicami za sušenje.

catrice-cosmetics-stronger-nails-expressive-pink

Če se mene vpraša je Catrice Expressive pink krasen lak za nohte, ki ga bom zagotovo še dosti uporabljala. Odtenek, ki super izgleda v pomladi in ki bo idealen tudi poleti. Živahen, zanimiv, sijoč in nekaj posebnega! In veš kaj? V moji zbirki mu ni enakega!

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja