Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Čas je, da zasiješ! ~with Catrice Dazzle Bomb

Ker prihaja najdaljša noč v letu, so nam pri Catrice poslali Catrice Dazzle Bomb omejeno kolekcijo. Noč, v kateri se vse blešči. In ko najdeš popoln dodatek k tisti ta pravi oblekici, ki jo imaš izbrano že par mesecev, vse skoči na svoje mesto in veš, da boš izgledala popolno. Da bo tvoj dekolte, roke, rame, hrbet,… katerikoli del telesa že, zasijal v prazničnem vzdušju, pa bo poskrbel Catrice Cosmic Body Sparkle Fluid, tekoči fluid z bleščicami iz Dazzle Bomb omejene kolekcije.

Catrice Dazzle Bomb Body Fluid

catrice-dazzle-bomb-le-cosmic-body-sparkle-fluid

Kot že samo ime pove, gre pri Catrice Dazzle Bomb fluidu za telo za tekočino, v kateri je ogromno res majhnih bleščic, ki dajo koži nežen, subtilen lesket, ki zasije ob pravi svetlobi. To pa ni vse, kar premore ta zadeva. Odlikuje jo namreč tudi izreden vonj, diši namreč krasno! Vonj spominja na otroški puder, ni premočan in ne povzroča glavobola. Na koži ostane približno tako dolgo kot bleščice same, to je nekaj ur. Se pa s časom vedno bolj izgublja, lepo počasi.

catrice-dazzle-bomb-le-cosmic-body-sparkle-fluidEmbalaža je bila narejena za na poličko, tja, kamor jo vsi vidijo. Luksuzna, steklena in masivna. Noro lepa! Čeprav malenkost težka in je jaz ne bi ravno vlačila s sabo v torbici. Pa ne, ker bi se bala, da se bo zlomila, izgleda namreč dokaj nelomljivo, in ja, po pomoti sem jo tudi že zabrisala po tleh, pa se nič ni zgodilo, temveč zato, ker je za prenašanje naokoli malenkost prevelika in preokorna za moj okus.

catrice-dazzle-bomb-le-cosmic-body-sparkle-fluid

Nanos omogoča natančna kapalka, s katero resnično lahko nanesem tudi zgolj eno samo kapljico. Problem pa zna biti dokaj tekoča tekstura, ki na začetku na koži izgleda mokro. Čez čas se sicer posuši in ostane le še lesket, ampak če si neučakana, te bo izgled na začetku razočaral. (Ampak ne skrbi, če boš malo počakala, bo izgledalo super lepo!)

catrice-dazzle-bomb-le-cosmic-body-sparkle-fluid

Velik minus pa vidim v dejstvu, da se bleščice prenašajo naokoli in ne ostanejo na koži. Tako se boš bleščala ti, tvoj dragi, obleka, jakna, telefon in vse, česar se dotakneš – pa ne, da govorim iz izkušenj, khm ;). Še zmeraj je dovolj bleščic tam, kjer bi naj bile, so dokaj obstojne, zagotovo bodo zdržale vsaj par ur – meni so ob prvi probi na zadnjem delu roke zdržale malo manj kot 8ur, pa čeprav si roke umivam, mažem, manem pa še tu in tam kam prislonim.

catrice-dazzle-bomb-le-cosmic-body-sparkle-fluid

Zaupaj mi, se boš tudi ti bleščala? Ali pa bi bleščice uporabila za kak drug, slavnosten ali pa tudi ne, dogodek?

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**
One Comment

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja