Lepota, Nega kože, Nivea

Nivea Sun-Kissed Radiance Bronzing losjon za telo

READ THIS POST IN ENGLISH

Poletje se počasi zaključuje in z njim se poslavlja tudi sonce in sončenje. To pa ne pomeni, da se je treba poslovit tudi od zagorele polti! Na pomoč je prišla Nivea s svojim Sun-Kissed Radiance Bronzing losjonom za telo za postopno porjavenje. Obstajata dve verziji – za temno in svetlo kožo, slednjega uporabljam tudi jaz.

nivea-sun-kissed-radiance-self-tanning-bronzer

Nivea Sun-Kissed Radiance Bronzing losjon za telo

Losjon za telo je namenjen postopni porjavitvi hkrati pa tudi negovanju in vlaženju kože. Je torej porjavitvena krema z negovalnimi učinki. Pri Nivei obljubljajo naraven videz kože z globinskim vlaženjem.

nivea-sun-kissed-radiance-self-tanning-bronzer
UPORABA

Po tuširanju ga nanesem, enako kot normalen losjon za telo, vendar tukaj počakam dovolj časa, da se lepo vpije v telo, preden se oblečem. Nanesem ga enako količino kot običajno nanesem losjon za telo, pred uporabo pa ne uporabim zmeraj pilinga, čeprav je to pred nanosom samoporjavitvenih izdelkov priporočljivo. Ker je namenjen tudi vlaženju telesa, ne uporabljam nobenega drugega izdelka za nego telesa. Po nanosu umijem roke (več o tem spodaj).

nivea-sun-kissed-radiance-self-tanning-bronzer
DELUJE?

Ja! Porjavitev je tukaj, nežna, izgleda zelo naravno in lepo. Edini problem, ki sem ga imela, je bil, če si nisem umila rok takoj po nanosu, saj sem bila okoli nohtov rumeno/oranžna. Je pa to tudi edini predel, kjer sem bila rumenkasta. Nikoli nisem bila lisasta ali da bi kako drugače izgledalo nenaravno ali nelepo. Ponavadi so se mi ob uporabi samoporjavitvenih izdelkov na dekolteju pojavile rjavkaste pikice, izgledala sem umazani ali kot da imam ogromno ogrcev, tega pri tem izdelku ni!

nivea-sun-kissed-radiance-self-tanning-bronzer
VONJ, KONSISTENCA, BARVA,…

V osnovi je losjon za telo bele barve. Je zelo lepo mazljiv, krema je dokaj vodene konsistence, vendar ni pretekoča. Všeč mi je, ker se iz embalaže da zelo lepo dozirat in lahko lepo nadzorujem koliko izdelka potrebujem za kateri predel telesa. Vonj je prijeten, na začetku, ob nanosu, dejansko diši kot krema za telo, pa tudi kasneje se ne razvije v smrdeč vonj (vsaj na meni ne), ampak je prijeten, malenkost drugačen vonj, ki ostane presenetljivo dolgo časa. Da izdelek res ne smrdi pove tudi dejstvo, da se do zdaj niti moj dragi ni niti enkrat pritožil nad vonjem.

nivea-sun-kissed-radiance-self-tanning-bronzer

Ali tudi ti uporabljaš samoporjavitvene izdelke? Si slučajno že preizkusile tega od Nivee? Zelo bi me zanimalo tvoje mnenje!

Xoxo, A.

(1) komentar

  1. […] PREBERI OBJAVO V SLOVENŠČINI  […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja