Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Zoya Easy Neon laki za nohte

Poletje je čas, da na naših nohtih zasijejo neon laki za nohte, se strinjaš? 😉 Kar nekaj znamk je letos izdalo svoje neonske kolekcije, danes pa ti predstavljam dva čudovita laka za nohte iz Zoya Easy neon kolekcije.

Zoya Easy neon

Kolekcijo Zoya Easy Neon sestavlja šest lakov za nohte. Prav vsi so neončki in to resnično lepi! Meni osebno manjka en lep rumenček, bi pa imela prav vse, čudoviti so!

zoya-easy-neon-laki-za-nohte

Laki za nohte

V moji kolekciji sta se znašla dva laka iz Zoya Easy Neon kolekcije: Zelda in Janie. Iskreno, meni najlepša odtenka cele kolekcije! Na koncu sem ju tudi združila v eno manikiro, ker se krasno ujemata in dopolnjujeta!

Obe se posušita v zanimiv gumijast videz, nista totalno sijoči, čeprav spominjata na jelly lak, nista pa popolnoma mat. Nanos je enostaven, za dobro prekrivnost pa sta potrebna vsaj dva sloja. Se pa izredno hitro sušita.

Zelda

Zelda je krasna koralna barva, popolna mešanica roza in oranžne. Žareče neonska in tako lepa, popolna za polejte!

Janie

Janie je čista neon roza, ki kar žari in kriči po pozornosti. Perfektna za poletje in must za vse ljubitelje neon pink lakov za nohte.

Manikira

Obe sem združila v čisto enostaven videz. Izmenično sem uporabila najprej eno, potem drugo barvo. Krasno pašeta ena z drugo in ta videz mi je zelo všeč!

Kaj praviš, katera ti je ljubša? Če obožuješ lake za nohte, si obvezno poglej še ostale moje objave na to temo, tukaj.

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja