Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Mollon Pro Silver Protection Nail Conditioner

Obožujem lake, ki ponujajo več funkcionalnosti v enem. In tokratna objava je namenjena ravno enemu takšnemu. Mollon PRO Silver Protection Nail Conditioner je namreč lak, ki je v osnovi namenjen negi nohtov, v sebi pa skriva še mnogo drugih odlik.

mollon-pro-Silver-Protection-Nail-Conditioner

NEGA

Silver Protection Nail Conditioner je v prvi vrsti namenjen negi nohtov. Nohte neguje s svojimi sestavinami in poskrbi, da so nahranjeni in zadovoljni.

mollon-pro-Silver-Protection-Nail-Conditioner

ZAŠČITA

Silver Protection Nail Conditioner ščiti nohte pred zunanjimi vplivi. Zaradi srebrnih delcev, ki jih vsebuje, nudi zaščito pred bakterijami in glivicami, nudi pa tudi UV zaščito in zaščito pred vodo in detergenti – verjetno vse vemo, kakšni izgledajo nohti po namakanju v vodi.

mollon-pro-Silver-Protection-Nail-Conditioner

KREPITEV

Silver Protection Nail Conditioner nohte krepi in jih nahrani. Namenjen je predvsem krhkim in šibkim nohtom, z njegovo pomočjo pa bodo nohti bolj trdni in prožni.

mollon-pro-Silver-Protection-Nail-Conditioner

IZGLED

Silver Protection Nail Conditioner ima eno tako lepo lastnost, ki bo všeč vsem, ki si lakirate nohte – skrije namreč porumenelost. Če je v steklenički motno bele barve, na nohtih do izraza pridejo mikro plave bleščice, ki skrijejo rumenost in izgledajo lepo in elegantno.

mollon-pro-Silver-Protection-Nail-Conditioner
Kaj pa je meni najbolj všeč?

Na srečo problemov z glivicami nimam (*trkam na les*), obožujem pa dejstvo, da so moji nohti resnično zaščiteni, ko pomivam posodo (ali pa sebe). Zaradi hormonskega neravnovesja zadnje čase so tudi bolj mehki in Silver Protection Nail Conditioner jih resnično krepi in trenutno so spet daljši in izgledajo lepo. Najbolj mi je pa všeč, da lahko Silver Protection Nail Conditioner nosim kar samega, saj dva sloja na nohtih izgledata tako lepo, nežno in elegantno! Seveda pa ga uporabljam tudi kot podlak in tudi tam se je izkazal odlično!

Priporočam, ga vsem, ki imate težave z glivicami, vsem, ki imate roke ogromno v vodi in vsem, ki vas moti porumenelost nohtov. Jaz sem ga že dala na posebno mesto na poličko in ga redno uporabljam, najbolj prav pa mi pride, ko nimam časa za lakiranje, si pa želim lepih nohtov, saj se hitro posuši, nanos pa je enostaven! Kje ga lahko dobiš?
KUPI GA TUKAJ – meni se zdi cena res zelo ugodna!

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja