Mollon Pro Regenerating Rose Oil

Danes pa nekaj za vse, ki grizete obnohtno kožico. Še boljše, če želite s tem prenehat! Imam namreč eno super rešitev oziroma bolj pripomoček za razcefrano, zgriženo in ranjeno obnohtno kožico!

Mollon Pro Regenerating Rose Oil

Pa najprej nekaj besed o prenehanju griženja. Sama sem nekoč, pred davnimi časi grizla vse, nohte, kožico okoli, karkoli je bilo možno. Ne spomnim se, kdaj (in zakaj) se je začelo, vem pa, zakaj se je nadaljevalo. MOČ NAVADE, suha kožica, nenegovani nohti,... Vse to je pripomoglo k temu, da so bili moji nohti zelo kratki, obnohtna kožica pa neprestano ranjena, vneta, boleča in krvava. Dokler se nisem enostavno odločila, da je dovolj! In prenehala. O prenehanju grizenja nohtov bom še v prihodnosti kaj povedala, danes pa se osredotočimo na obnohtno kožico.

mollon-pro-regenerating-rose-oil

Kako prenehati z grizenjem obnohtne kožice?

1.) ODLOČITEV

Kot sem napisala že zgoraj, se moraš v osnovi sama najprej odločiti, da imaš tega dovolj. In da resnično želiš prenehati!

2.) ZAPOSLI USTA

Naj se sliši še tako smešno, meni pomaga, če imam zraven sebe nekaj, da grizem namesto kožice - suho sadje, oreščke, bobi palčke,... nekaj, da zaposliš usta in ni prostora za grizenje.

3.) POSKRBI ZA KOŽICO

Jaz zase vem, da takoj, ko zagledam suho obnohtno kožico ali pa da mi kje kaj visi stran, me takoj moti in velika verjetnost je, da bom v trenutku problem 'rešila' z usti. In zato se resnično trudim, da je obnohtna kožica negovana, nahranjena in navlažena. Najboljša rešitev?

mollon-pro-regenerating-rose-oil

OLJE ZA OBNOHTNO KOŽICO

O oljih je bilo na mojem blogu povedane že kar nekaj, danes pa bom govorila o olju, ki je namenjen regeneraciji tkiva, deluje protivnetno in pomirjujajoče. Mollon Pro Regenerating Rose Oil je idealno olje za vse, ki ste se ravnokar odločili za prenehanje grizenja obnohtne kožice, seveda pa je primerno tudi za nego obnohtne kožice nasploh. Ampak, zakaj ga priporočam vsem, zdaj že bivšim, grizalcem obnohtne kožice?

mollon-pro-regenerating-rose-oil

DELUJE PROTIVNETNO

Poglej svoje roke. Na koliko prstih imaš ranice ob nohtih? Pa veš, da se to lahko vname? Zagnoji? In je tukaj 'cela štala'. Ni lušno, res ne, sem izkusila na lastni koži. In Mollon Pro Regenerating Rose Oil pomaga. Pomiri vnetje in imaš tako manj problemov. Ni otečenih prstov, izogneš se gnoju in bolečinam, pa še boljše izgleda, če se ne vname!

OBNAVLJA

S pomočjo Mollon Pro Regenerating Rose Oil se rane hitreje celijo, saj vzpodbuja regeneracijo tkiva. In tako je situacija grozna manj časa. Se spomniš, ko sem malo prej razlagala, da poskrbi, da ne bo nič viselo stran? Hitrejše celjenje pomeni tudi, da bo kožica hitreje zaceljena in enotna, torej ne boš imela kaj za trgat in grist.

NEGUJE

Nega JE pomembna! In Mollon Pro Regenerating Rose Oil tudi neguje! Poskrbi, da je obnohtna kožica negovana, nahranjena in navlažena. In lahko rečeš suhi in trdi koži adijo!

UPORABA

Tole so moji nasveti za uporabo, moja 'rutina', morda imaš ti postopek, ki tebi bolj ustreza. Ampak jaz ti svetujem tole:
Vsak večer (oziroma enkrat na dan, ko pač imaš kakšnih 10min časa) Mollon Pro Regenerating Rose Oil nanesi na nohte in obnohtno kožico. Z čopičem kot pri laku za nohte je to res enostavno, še boljše pa je, da s takšnim aplikatorjem težko naneseš preveč! Enostavno pusti na miru nekaj minut, da se malo vpije, da ima čas delovat in da zmehča obnohtno kožico. Nato pa vsak noht in obnohtno kožico nežno zmasiraj, vsaj 10-20 sekund vsakega. In to je vsa umetnost! Priporočam uporabo vsak dan, vsaj dokler se že nastale rane ne zacelijo.

mollon-pro-regenerating-rose-oil

PREDNOSTI

Mollon Pro Regenerating Rose Oil  ima kar nekaj prednosti. Zaradi čopiča je nanos enostaven, natančen in pravilno doziran. Zaradi svojih lastnosti je odličen ravno za vse, ki ste ravnokar prenehali z grizenjem obnohtne kožice. Zaradi svojega nežnega vonja po vrtnicah, je uporaba še boljša. In zaradi svojega videza, je tudi odlična dekoracija!

mollon-pro-regenerating-rose-oil

Potrebuješ svojega? Mollon Pro Regenerating Rose Oil  lahko kupiš v Mollon Pro spletni trgovini, klik TUKAJ te bo pripeljal točno do njega. Če pa te zanimajo druga Mollon Pro olja za nohte, pa si lahko več o njih prebereš TUKAJ.

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja