Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Na testu: Mollon PRO Nail Oil with Microcapsules

Ko sem končno zrihtala nohte v neko normalno stanje, da izgledajo lepo, rastejo normalno in se ne lomijo, se je pojavil drug problem – SUHI NOHTI IN OBNOHTNA KOŽICA. Ker večino časa uporabljam 100% aceton namesto odstranjevalca laka za nohte, je to dokaj logična posledica. Na srečo sem v test dobila izdelek, ki je namenjen ravno borbi proti suhim nohtom.

MOLLON PRO NAIL OIL WITH MICROCAPSULES

mollon-pro-cuticle-nails-nail-oil-with-microcapsules

Olje za nohte, ki je v prvi vrsti namenjeno točno temu problemu, ki s svojo sestavo pomaga, da nohti niso več suhi in občutljivi, hkrati pa izboljšuje tudi videz nohtne plošče. S posebno tehnologijo mikrokapsul, z naravnim arganovim in jojobinim oljem je narejen ravno v namene hidracije.

UPORABA

mollon-pro-cuticle-nails-nail-oil-with-microcapsules

Jaz Mollon Pro Nail Oil with Microcapsules redno uporabljam, po vsakem odstranjevanju laka za nohte, ga obvezno nanesem na nohte in pustim vsaj 10 minut, da se vpije.Po nekje desetih minutah, nohtno ploščo s tistim, kar se ni vpilo, še zmasiram in potem nohte obrišem z brisačko, uporabim razmaščevalec in nadaljujem z lakiranjem.

VONJ, VIDEZ in NANOS

mollon-pro-cuticle-nails-nail-oil-with-microcapsules

Od vseh Mollon Pro olj za nohte, ima Mollon Pro Nail Oil with Microcapsules najmanj izrazit ali dišeč vonj. Diši nežno, malenkost po čistilih, težko opišem ta vonj. Mi ima pa zato lepo barvo, ki pa se ob nanosu izgubi in izgleda kot brezbarvno olje za nohte. Mikrokapsule so nežne in se ob masaži razstopijo, ne povzročajo neprijetnega občutka, prav tako pa ne dajejo občutka, da gre za piling. Nanos je kot pri vseh ostalih enostaven, saj je čopič enostaven za uporabo.

EFEKT

mollon-pro-cuticle-nails-nail-oil-with-microcapsules

Nohti prihajajo k sebi, so navlaženi in izgledajo lepše. O ‘popravilu’ videza nohtne plošče težko govorim, saj s tem nimam problemov, opažam pa, da so absolutno bolj prožni in manj suhi. Ni več problemov s plastenjem in definitivno nanos olepša trenuten izgled. Kar je super tudi v primeru, da imaš nenalakirane nohte, ki ne izgledajo najbolj lepo, pa se ti mudi. Naneseš Mollon Pro Nail Oil with Microcapsules in imaš takoj lepši videz nohtov.

Svoj Mollon Pro Nail Oil with Microcapsules si lahko kupiš v spletni trgovini Mollon Pro (KLIK). V tej isti spletni trgovini pa lahko poiščeš tudi ostale njihove izdelke za nego nohtov in obnohtne kožice. Ponujajo pa tudi vse za lep videz nohtov (lake, permanente, monofazne, gele, ni da ni!).

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja