Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Lush maska za obraz: The Birth of Venus

READ THIS POST IN ENGLISH

Ko ima moja koža probleme ali pa ko se želim samo malo razvajat, uporabim masko za obraz. Zadnje čase zmeraj bolj posegam po samo eni, ki me je prepričala z večimi lastnostmi, posebej pa mi je všeč, da je malo posebna. Zakaj? Je namreč ŽELE maska za obraz, maska, kakršne do pred kratkim še nismo videli in sem jo kupila ravno zaradi njene posebnosti. Obžalujem nakup ali pa bi šla še po katero? Beri dalje 😉

lush-obrazna-maska-birth-of-venus

Govorim seveda o Lush žele maski za obraz z imenom

Birth of Venus

V liniji žele mask za obraz je trenutno 6 različnih, lahko mi verjamete, izbira samo ene je bila zelo težka. Na koncu sem se odločila za to zaradi Lushevega opisa:

Ko bi se radi počutili prerojene, uporabite tole mojstrovino uravnovešanja. Sveža morska voda kožo tonira in osveži, sivkino olje je pomiri, absolut vrtnice pa jo neguje in uravnovesi. Gel irskega mahu kožo intenzivno zmehča – po njem bo tako mehka, da se ji ne bo mogoče upreti.

Pa se z Lushevom opisom po preizkusu še zmeraj strinjam?

lush-obrazna-maska-birth-of-venus

NANOS

Nanos te maske za obraz je drugačen kot sem navajena, saj je, kot že rečeno, v žele obliki in je bolj trda kot sem navajena. Zaradi tega moram del maske odščipniti od celote, ko jo želim uporabit. Ob stiku s kožo se razmehča in omogoča enostaven nanos. Je pa tak poseben občutek, ko se mehča, jaz je namreč pred tem ne segrejem med rokami ampak enostavno ta kos nanašam na obraz.

lush-obrazna-maska-birth-of-venus

EFEKT

Maska je super! Res, kožo mi pomiri in osveži, malenkost navlaži, po uporabi pa je koža zelo mehka. Je resnična ena izmed meni ljubših mask za obraz. Med nanosom poskrbi za aromaterapijo, saj diši po neki mešanici sivke in kamilice in me zato tudi tako pomiri.

lush-obrazna-maska-birth-of-venus

KDO?

Uporabo priporočam predvsem tistim s suho, razdraženo kožo. Ker pa kože ne masti, ampak jo bolj vlaži je primerna tudi za tiste, ki imate težave s suho povrhnjico. Zagotovo pa žele maske priporočam vsaki in vsakemu, ki se želi malo razvajati in pocrkljati – v Lush trgovini sem ob nakupu namreč povonjala vse in sem prepričana, da bo vsak našel masko zase!

Jaz priznam, da si želim preizkusiti prav vseh 6 žele mask za obraz, moja naslednja pa bo Rudolf, saj je veseli december. Katera je pa na tvoji listi želja na prvem mestu?

Xoxo, A.

One Comment

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja