Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Predstavljam: Bronx colors ličila

bronx-colors-ličila

Novosti so vedno razburljive! Nova znamka ličil? Seveda, takoj sem za, da jo preizkusim. Tako mi je bilo v test poslanih kar nekaj izdelkov in tokrat ti predstavljam Bronx colors ličila.

Bronx colors

bronx-colors-ličila

Bronx colors ličila prihajajo iz… nikdar ne boš uganila…Švice. Seveda pa je ustanovitelj Werner Kauffmann svoj navdih poiskal preko ocene, v Ameriki. Bronx je glasba, kultura, zibelka trendov in vse to se skriva v izdelkih Bronx colors.

Ličila so trendi, zanimivih barv, mladostna in uporabna. Pri embalaži prevladuje črne in rumene barve, embalaža pa je po večini plastična, trdna in lepo izgledajoča, čeprav nič posebnega.

bronx-colors-ličila

Spodaj pa še kratke ocene posameznih izdelkov, ki si ne sledijo v nobenem posebnem vrstnem redu.

Ličila – ocene

Urban Line Beauty stamp&eyeliner ♥

Liner za oči in štampiljka v obliki srčka v enem. Lušna ideja, zanimiv koncept. Liner je super, res črn, konica flomastra tanka, lepo se nanaša. Štampiljka je simpatična, lepo se odtisne srček, sem pa imela problem, saj se mi je zraven srčka odtisnil še rob štampiljke.

Eyebrow pen smooth brush Auburn

Črtalo za obrvi v obliki trikotnika. Žal me je izdelek razočaral. Je namreč slabo pigmentiran, barva pa potegne na rdeče. Kar pa mi je všeč, pa je krasen čopič na drugi strani, ta pa je vrhunski!

Senčila za oči

Dve enojni senčili za oči se združita v eno paletko. Obožujem ta koncept, ko si lahko sam izbereš in sestaviš barve. Super.

Single slide shadow Amethyst

Krasna vijolična senčka, resnično lepe barve. Pigmentacija je top! Zagotovo preizkusim še katero.

Singe slide shadow Baked Venus

Venus mi je ukradla srce. Tako lepe barve, krasno pigmentirana, lepo se nanaša, čudovito zabrisuje. Te baked verzije bi pa imela vse! 😉

Magnetic Urban bush Blending brush

Čopič za zabrisovanje senčil. Lepo mehek, odlično opravi svoje delo. Ob priliki zagotovo pregledam še vse ostale, ta me je navdušil! Pa še magnetno konico ima, tako da ob pravi podlaki lepo stoji pokonci.

Boosting hydrating concealer Beige

Korektor, o katerem imam mešane občutke. Deluje mi namreč malenkost težko. Lepo skrije nepravilnosti, tudi pod očmi se lepo vsede. Barva je mogoče malenkost pretemna zame, ki sem res zelo svetla.

Strobing palette Rose

Zvezda vseh zvezd, če mene vprašaš. Krasna paletka osvetljevalcev, ki so vsi res lepo pigmentirani in en lepši od drugega. Ta je moja absolutna zmagovalka!

Compat powder Soft beige

Izgleda ok, žal pa ga nisem uspešno preizkusila, saj je odtenek preoranžen zame. Ob priliki zagotovo preizkusim svetlejši (Nude) odtenek, da vidim, kako se resnično obnese.

Matte lip tint Naked

Mat tekoča šminka v lepem nude odtenku. Barva je lepa, obstojnost zadovoljiva, resnično je mat, a žal, izredno izsuši moje ustnice. Mi je pa všeč, tako da ji to oprostim.

Bronx colors ličila se mi zdijo zelo zanimiva, nekateri izdelki so me res navdušili, nekateri so me, žal, pustili hladno. Moja prva izbira je zagotovo paletka osvetljevalcev, priporočam ti še skok med čopiče, preveri še tekoče šminke in eyelinerje (štempiljk na koncu je več)! Jaz bi pa ob priliki rada preizkusila še kakšno tekočo podlago, roll on eyeliner in pa, seveda, kak lak za nohte!

Kje lahko preveriš celotno ponudbo? V spletni trgovnini Beauty world, na voljo pa so tudi v nekaterih fizičnih prodajalnah (med drugim Beauty world MB, E.Leclerc MB, Mercator center Šiška,…)

Xoxo, A.

P.S.: Več o ličilih pa si lahko na mojem blogu prebereš TUKAJ!

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja