Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Mollon Pro Monofazni laki in poslikave

Ob preizkušanju Mollon Pro Monofaznih lakov za nohte sem se spraševala, če je z njimi možno ustvarjati tudi poslikave na nohtih. (Če te zanima več o monofaznih lakih, si preberi TUKAJ) In da ne ostane samo pri spraševanju in razmišljanju, sem poizkusila ustvariti zanimiv videz nohtov samo z dvema Mollon Pro monofaznima lakoma za nohte. Mi je uspelo?

mollon-pro-monophase-nail-polish-mathilde-sasha-nail-art

Za ustvarjanje sem si izbrala lepotca Mathilde in Sasha. Zdelo se mi je, da se bosta barvno lepo ujemala in barvna kombinacija mi je resnično všeč! Za poslikavo nisem imela v mislih nikakršnega motiva, sem se pa spomnila, da imajo monofazni laki eno veliko prednost – hitro sušenje v lučki. Zato sem naredila prelivajočo se poslikavo, ki bi z navadnimi laki potrebovala pol dneva, da se posuši, z monofaznimi laki pa je bila končana v 15minutah – prvi nanos, 2min lučke, drugi nanos = poslikava, 4min lučke. In to je to!

mollon-pro-monophase-nail-polish-mathilde-sasha-nail-art

Ugotovitev? Z Mollon Pro monofaznimi laki so poslikave vsekakor mogoče in ustvarjam lahko dosti lažje kot z navadnimi laki, enostavno na račun sušenja pod lučko. Bom še kdaj kaj ustvarjala? SEVEDA! Zdaj si morem samo nagledat izbrane barvne kombinacije, ti pa si lahko svoje monofazne lakce kupiš TUKAJ!

mollon-pro-monophase-nail-polish-mathilde-sasha-nail-art

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja