Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Pomlad, jaz sem pripravljena. Pa ti?

Pomlad je en tako lep letni čas. Eden izmed najlepših dni v letu zame, je zagotovo tisti, ko si lahko po mrzli zimi prvič zunaj slečem jakno. Ko posije sonček in začne vse cvetet. Se mi zdi, da je svet takoj lepši, ko je pomlad. In vsako leto obsedeno iščem po omarah pomladna oblačila in obutev. Ker itak jeseni vse pospravim in me prvi pomladni dan ZMERAJ preseneti in potem je zjutraj panika.

pomlad-moonsi-superge

Letošnja pomlad

Letos pa je bila situacija nekoliko drugačna. Prvi tak, ta pravi pomladni dan, tisti, ko sem slekla jakno in naokoli hodila v supergah, je prišel čez vikend. In jaz sem bila pripravljena. Ker me tokrat superge niso čakale na dnu omare, ampak so čisto nove čakale name v škatli. Velika hvala, MOON.SI! (Njihova izbira superg je OGROMNA, res!)

pomlad-moonsi-superge

Pa gremo nazaj k pomladi. K rožicam, k sončku in k toplemu vremenu. K moji tako ljubi pomladi. Kaj me zares razveseli, ko pride pomlad? SONČEK in LEPO VREME sta itak na prvem mestu. Ker ni lepšega kot odložit bundo in se nastavit sončnim žarkom. Dat malo možgane na #OFF in uživat. ROOOŽIIICEE! Ker spomladi se prebuja življenje. In vse cveti in brsti in raste in je enostavno čudovito. Ker zelena je spomladi bolj zelena. VONJ. Pomlad ima svoj poseben vonj, zaradi katerega je izlet v naravo še lepši in pomladna ležernost še slajša.

pomlad-moonsi-superge

Kaj pa tebe razveseli, ko pride pomlad?

Xoxo, A.

P.S.: Več o modi na JustAjda pa TUKAJ.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja