Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Zakaj potrebuješ piling za nohte?

Večina nas, punc in žensk, obožuje razvajanja. Verjamem, da redno uporabljaš maske in pilinge za obraz in telo. Pa si kdaj pomislila, da bi takšno razvajanje privoščila tudi tvojim nohtom? Verjetno ne. Zato ti bom danes razložila, zakaj je fino, da tu in tam razvajaš tudi svoje nohte in jim privoščiš kak piling za nohte, sploh zdaj, ko se poslavlja zima in je tukaj pomlad.

PILING ZA NOHTE

Jaz ga redno uporabljam, vsaj dvakrat na mesec. Odkar uporabljam monofazne lake (več o njih TUKAJ), pa vsakič, ko odstranim lak. Včasih namreč na nohtih ostane kak ostanek laka, včasih je obnohtna kožica suha in želim odstranit staro, suho in odmrlo kožo, včasih se mi zdi, da je obnohtna kožica groba, včasih pa se mi nohti malenkost cefrajo po površini in jih tako zgladim in olepšam.

Zakaj?

Kot verjetno veš, se pilingi uporabljajo kot pomoč pri odstranjevanju odmrle suhe kože. Ker se tako koža lažje obnavlja in je zato lepša, mehkejša in bolj nežna. In to si zaslužijo tudi tvoji nohti in obnohtna kožica! Ker so lahko tudi naravni nohti lepi in ker je lahko obnohtna kožica negovana doma.

Moj najljubši?

mollon-pro-cuticle-nails-kiwi-nail-peeling

MOLLON PRO PILING ZA NOHTE S 4 OLJI IN KIVIJEM

Piling, ki vsebuje štiri olja, resnično izgleda kot tekoč kivi! In diši, joj, kako diši! Sladko in sadno. In svoje delo odlično opravi. Jaz ga pred uporabo pretresem, da se piling delci lepo razporedijo – če kaj pomaga, ne vem, verjetno ne, pač, stvar navade 😉 Nanos je enostaven, saj ima enak aplikator kot lak za nohte. Nato pa enostavno piling vmasiran v nohte – za vsak noht si vzamem približno deset sekund časa za masažo. Masaža tudi vzpodbuja prekrvavitev in rast nohtov! Nato pustim vse skupaj učinkovati še nekaj časa, da se olja, ki so v Mollon Pro pilingu za nohte, lepo vpijejo. Pred lakiranjem pa si nohte umijem in razmastim.

mollon-pro-cuticle-nails-kiwi-nail-peeling

Mollon Pro izdelke uporabljam že nekaj mesecev in moji nohti so trenutno res lepi, dolgi, trdni, obnohtna kožica pa v zadovoljivem stanju – kolikor je pač lahko pri vseh travmah, ki ji jih povzročam sama. Res ti jih lahko samo priporočam, seveda pa sama veš, kaj potrebujejo tvoje roke, nohti in obnohtna kožica!

mollon-pro-cuticle-nails-kiwi-nail-peeling

Si že kdaj uporabila piling za nohte? Če še ne, pa si ga želiš, ga lahko kupiš v spletni trgovini Mollon Pro – TUKAJ !

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja