Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Oriflame TremenDous Big Volume maskara

Oriflame in njihove maskare. Preizkusila sem jih že kar nekaj in danes je čas, da ti predstavim oceno nove – Oriflame TremenDous Big Volume maskare. Tokrat je nisem preizkušala sama, z mano jo je preizkušala tudi moja Instagram sledilka, v okviru akcije ‘Blogerka za en dan’, hkrati pa sem od druge sledilke prav tako prejela njeno oceno. Pripravi se torej na eno dolgo objavo, kjer sem zbrala ocene kar treh oseb – moja ocena, moje fotografije maskare, hkrati pa tudi ocena Beauty by Zala, ki je delila efekt na očeh in svoje mnenje ter ocena Doris, ki je delila efekt na trepalnicah, videz po celem dnevu in svoje mnenje. Jaz in Doris sva maskaro prejeli, Beauty by Zala pa se je za oceno javila sama!

Oriflame TremenDous Big Volume maskara

Ekstremen volumen za večje, drznejše, bolj črne trepalnice. Ekskluzivna velika krtačka z več kot 300 ščetinami in petimi zbiralniki deluje v sinergiji z inovativno kremno formulo in ogljeno črnim pigmentom za izjemen učinek in do 24-urno obstojnost, ki vzame dih.

EMBALAŽA

Roza is the way to go, so se odločili pri Oriflame-u! Roza embalaža in po promo fotografijah sodeč tudi roza krtačka. Zapira se na navoj, na koncu ‘klikne’ in tako veš, da je res dobro zaprta. Zlat napis na embalaži ti pove, za katero maskaro gre 😉 Je pa dokaj široka in pokrovček s krtačko je malenkost manjši kot sem navajena.

KRTAČKA

Krtačka pri Oriflame TremenDous Big Volume maskari je navadna, ni gumijasta. Je zelo zelo velika in ima ogromno ščetin, ki so gosto razmetane, na pogled brez reda. Enostavna za uporabo, ker pa je tako velika se mi dostikrat zgodi, da se mi maskara ob nanosu odtisne na kožo. Se mi je pa tudi že zgodilo, da sem se s krtačko potegnila po nosu. Ampak če nisi neroda, kot sem jaz, je z maskaro in njeno krtačko izredno lahko delat.

EFEKT

Oriflame TremenDous Big Volume maskara je popolnoma črna, tako izgleda tudi na trepalnicah. Trepalnice podaljša in jih lepo loči. Je malenkost bolj ‘pocasta’ in je ena izmed tistih maskar, pri katerih se maskara nabira na konici krtačke. Zmeraj!!! obriši onico ob kos vate ali robčka, nikdar tega ne obriši nazaj v maskaro. Zakaj? Ta obrisan del se zasuši in ga potem potisneš v maskaro, kjer ostanejo te grudice in potem je maskara po hitrem postopku zanič.

MOJA OCENA

Meni je maskara všeč in jo rada uporabljam. Za moj okus ima sicer malenkost preveliko krtačko, in je ne uporabljam, ko uporabim senčilo za oči, saj si v tem primeru uničim videz 😉 Jo pa rada uporabljam za vsak dan, ko uporabljam samo maskaro, saj naredi lep efekt na trepalnicah. Za vse, ki pa niste takšne nerode kot jaz, je to odlična maskara!

BEAUTY BY ZALA

Maskara me je najbolj navdušila z njenim učinkom. Trepalnice zelo podaljša in jim doda volumen. Tudi obstojnost je odlična. Krtačka je zelo velika, kar pomeni, da se nanaša malo težje, vendar ravno zaradi tega doda takšen volumen. Nasvet: Pred uporabo maskare, trepalnice privihaj, saj so potem še daljše in bolj privihane, če pa želiš bolj naraven videz nanesi samo maskaro. 

DORIS

Evo, prvi vtis, zelo sem presenečena, ker pri nobeni maskari se ne vidi, da dejansko imam trepalnice pri tej pa se, sicer se vidijo komaj po dveh nanosih, ker imam tanke, kratke in redke trepalnice.. tako da za začetek sem zelo navdušena.
Trepalnice so po celem dnevu še kar takšne kot zjutraj!

Kot vidiš, si vse tri delimo dokaj podobno mnenje o Oriflame TremenDous Big Volume maskari. Si jo preizkusila tudi ti? Z veseljem v ‘zbirko’ dodam tudi tvoje mnenje, kontaktiraj me kar tukaj, piši mi na email: ajda@justajda.com ali pa mi piši na Instagramu!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja