Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

5 idej za enostavne poslikave nohtov doma

Zdaj smo pa že nekaj časa doma in verjamem, da tvoji nohti že jokajo po pozornosti. Danes sem zbrana na en kup ideje za enostavne poslikave, ki jih lahko narediš tudi doma. Vse poslikave sem preizkusila sama in vem, da so enostavne in dokaj nezahtevne, izgled pa… Meni čudovit!

Koraki do lepe manikire

Najprej pa, seveda, moraš pripraviti nohte na lakiranje. Objava, v kateri sem govorila o tem, je TUKAJ. Pomembno se mi zdi predvsem, da lepo (IN PRAVILNO) popiliš nohte, da paziš, da ne poškoduješ svojih nohtov in da neguješ tudi obnohtno kožico!

ENOSTAVNE POSLIKAVE NOHTOV

Pa da ne bom predolga, poiskala sem 5 videzov, za katere lahko rečem, da so enostavne poslikave nohtov in jih res ni težko narediti. Barve si, seveda, lahko izbereš poljubne, katerekoli pač imaš doma. 😉 Večina poslikav je primerna za vse lake za nohte, ti pa priporočam, da paziš na izbiro nad in pod laka!
Moja izbira? Podlak TA, nadlak TA.

Elegantni nohti

Prva poslikava, o kateri bi ti rada kaj povedala, je elegantna poslikava. Čisto enostavna je! Po sredini nohta samo potegneš črto po sredini nohta. Meni je moja barvna kombinacija noro všeč, barvi se lepo ujemata. Če te skrbi, kako bi se tvoji dve barvi ujemali, ti predlagam, da ju preizkusiš na prozorni mapi.
Več o tej poslikavi pa TUKAJ.

Sugar Spun manikira
enostavne-poslikave-nohtov-sugar-spun-mollon-pro

To je videz, ki je meni izredno pri srcu! Tako, posebno mi zgleda. Na začetku se sicer malo loviš, ampak ugotoviš, kako je treba, pa gre praktično samo od sebe. Meni je ta videz super v vseh barvnih kombinacijah, prekrije pa tudi kakšne manjše izbokline/vdolbine. In vse, kar rabiš, je zobotrebec in dva laka za nohte!
Več o tej poslikavi pa TUKAJ.

Pikice

Obožujem pikice! In tudi doma jih lahko enostavno pričaraš na nohte. Pomagaš si lahko z zobotrebcem ali pa z buciko z okroglo glavico (pin). Priporočam, da si pred poslikavo vsaj malo zamisliš, kje želiš pikice. Potem pa zobotrebec v roke in veselo na delo! Tukaj si lahko izbereš točno toliko barv, kot si jih želiš! Pikice se lahko barvno ujemajo ali pa so čisto ‘skregane’ med sabo, po želji.
Več o tej poslikavi pa TUKAJ.

Gradient
enostavne-poslikave-nohtov-mollon-pro-gradient

Še ena ‘poslikava’, ki jo z lahkoto uvrstim med enostavne poslikave nohtov in pri kateri rabiš pripomoček, ki ga imamo vsi doma – gobico. Ja, tisto gobico, s katero pereš posodo. Gre tudi tista gobica, s katero si nanašaš ličila. Razrežeš jo, poiščeš barve lakov, ki jih želiš in že lahko ustvarjaš. Je pa tukaj lahko kar velika packarija, tako da pazi! Priporočam, da zaščitiš obnohtno kožico.
Več o tej poslikavi pa TUKAJ.

Ko izgleda težko, a je čisto lahko

Za konec pa sem pustila videz, ki trenutno krasi tudi moje nohte, čeprav v malo drugačnem videzu kot v tej objavi. Dry water marble. Tukaj rabiš mapico in ponovno zobotrebec ali neko palčko. Priznam, da je to meni ena izmed najljubših manikir in ni zadnjič, da jo nosim! Vem, da ne zgleda kot da jo lahko uvrstimo med enostavne poslikave nohtov, ampak obljubim, da je čisto enostavna!
Več o tej poslikavi pa TUKAJ.

Tako. To so moje enostavne poslikave nohtov. Ena izmed enostavnih je tudi štemplanje na nohte, če imaš pripomočke. Odlično lahko dolgočasen videz popestriš tudi s kakimi bleščicami ali drugimi dodatki. Uporabiš različne, med seboj ujemajoče se, lake na različnih nohtih, narediš kombinacijo z dvema barvama, možnosti je nešteto! Samo vklopi domišljijo in pusti svoji ustvarjalnosti prosto pot!

Kaj praviš, boš preizkusila katero? Ali se tudi tebi zdijo to enostavne poslikave nohtov ali pa so vseeno pretežke in potrebuješ kaj enostavnejšega? Ali pa je zate samo ena barva laka in to je to? Vesela bom tvojega mnenja!

Xoxo, A.

P.S.: Če te zanimajo vse nohtne teme, ki jih imam na blogu, druge enostavne poslikave nohtov, manikire in lake, ki sem jih ocenila, pa enostavno klikni tukaj!

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja