Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Mollon PRO: SUGAR SPUN manikira

Ponovno imam za vas pripravljeno nov videz nohtov. Priznam, ustvarjanje po nohtih je že kar nekaj časa moja strast in z veseljem packam in iščem nove ideje. Ker mi zadnje čase res primanjkuje časa za to, sem omejila svoje ustvarjanje na enkrat tedensko. In resnično iščem ideje, ki ne zahtevajo več ur priprav ali ustvarjanja. Ena zadnjih idej, ki sem jih dobila je tako imenovana ‘Sugar spun’ manikira.

mollon-pro-sugar-spun-manicure

Ta videz je res enostavno za ustvarit, saj nohte namažeš v željenem odtenku in počakaš, da se posuši. Nato pa na mapico nakapljaš kaplje drugih barv in počakaš, da se kapljica nekoliko posuši. Toliko, da je še lepljiva in da se, ko vanjo pomočiš zobotrebec, barva ‘vleče’ za zobotrebcem. In potem s tem delaš črte po nohti.

mollon-pro-sugar-spun-manicure

Nasvet: Nohte zaščiti z oljem za obnohtno kožico. Moja najljubša olja so znamke Mollon Pro, več o njih TUKAJ.

mollon-pro-sugar-spun-manicure

Zakaj sem za ustvarjanje ponovno izbrala lake Mollon PRO? Ker je z njimi res užitek ustvarjat. So lepo mazljivi, hitro se sušijo in so res lepo prekrivni! In res imajo veliko barvno paleto. Jaz sem tokrat ustvarila belo – zelen videz, možnosti in idej pa je, seveda, ogromno!

Katere barve bi pa za tak sugar spun videz izbrala ti?

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja