Lepota, Golden Rose, Ličila

Rjave ustnice z Golden Rose Metallic kolekcijo

golden-rose-metals-matte-metallic-lip-crayon-09

Pri Golden Rose Metallic kolekciji sem se ukvarjala predvsem z enim izdelkom. Rjave šminke so doživele svojo vrnitev. Priznam, nisem se kaj dosti ubadala z njimi in sama si res rjave šminke ne bi nikoli kupila. Prepričana sem bila, da ta barva ni zame, da mi ne paše in pika. In jih v trgovini nisem niti pogledala.

Golden Rose Metallic Metals Matte Lip Crayon 09

Potem pa so mi iz podjetja Golden Rose poslali paketek, ki je vseboval nekaj izdelkov njihove najnovejše Metallic kolekcije. Pazi, šok! Rjava šminka. No, poimensko voščenka – Golden Rose Metallic Metals Matte Lip Crayon 09. Moja prva reakcija? Ne, ni šans, jo bom kar podarila dalje. Pa mi babji firbec nekako ni dal miru in sem se pač odločila, da jo preizkusim. Moje ugotovitve? Beri dalje.

golden-rose-metals-matte-metallic-lip-crayon-09

Vonj

Pri šminki me absolutno najprej zanima vonj. Že pred nakupom oziroma nanosom jo najprej povonjam. Jaz sem ena izmed tistih, ta čudnih, ki v trgovini vohajo izdelke. Ker če mi smrdi, je ne bom mogla nosit. 

golden-rose-metals-matte-metallic-lip-crayon-09

Nanos

Nanos je s šminkami v jumbo svinčnikih resnično lahek, saj je konica dovolj ozka, da je natančnost velika. Golden Rose Metallic lip crayon 09 pa ima za povrhu še odlično formulo, ki res omogoča lahek nanos. Je ravno dovolj mehka, da se z lahkoto namaže in ima odlično pigmentiranost, ki že v prvem nanosu pusti dovolj barve.

golden-rose-metals-matte-metallic-lip-crayon-09

Obstojnost?

Ni slaba. Sicer pušča odtise na robovih šalčk in kozarcev, kakšnega poljubljanja verjetno tudi ne bi preživela nedotaknjena, kar ni ravno najboljše. Ampak brez motenj v obliki dotikanja česarkoli z ustnicami pa preživi. Kar nekaj ur. Ampak najboljše? Če zbledi/se izbriše, je popravek nanosa tako lahek, da to sploh ni problem! Golden Rose Metallic lip crayon mi je glede obstojnosti zadovoljiv.

golden-rose-metals-matte-metallic-lip-crayon-09

Zdaj pa ta pravo vprašanje: Mi takšna rjava metalik šminka sploh pristaja? Glede na to, da se moj dragi nad tem odtenkom ni zgražal, pa sem jo nosila že kar nekajkrat do zdaj, to že nekaj pomeni. Vam pa pustim, da presodite same.(Vesela bom, če mi boste svoje mnenje tudi zaupale.)

Xoxo, A.

**this post includes PR product provided for honest review**

(1) komentar

  1. Love it! Wanna follow each other?:)

    https://julesonthemoon.blogspot.it

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja