Lepota, Ličila, Oriflame

Moja najljubša maskara: Oriflame ColourBox Fat Lash

oriflame-colourbox-fat-lash-mascara-review

READ THIS POST IN ENGLISH

Maskar imam doma vsaj enih 10, večino nerabljenih, ki čakajo na preizkus. Do sedaj sem jih preizkusila že ogromno. Pri maskarah sem namreč izredno zahtevna, saj večino časa na očeh uporabim samo to. Potrebujem maskaro, ki trepalnice lepo loči, jim doda potreben volumen in želeno dolžino. Seveda zahtevam tudi obstojnost, črnina pod očmi na koncu dneva ne pride v poštev. Zaradi odstranjevanja ne maram vodoodpornih maskar, saj že navadno maskaro težko odstranim.

Oriflame ColourBox Fat Lash

Vsaj zadnja dva meseca, če ne še dlje, uporabljam samo eno maskaro, ki me je res pozitivno presenetila, saj ima vse zgoraj naštete lastnosti. Oriflame ColourBox Fat Lash maskara vsakodnevno poskrbi, da moje trepalnice izgledajo odlično cel dan.

oriflame-colourbox-fat-lash-mascara-review

Na začetku sem bila skeptična zaradi njene gumijaste krtačke, ki se mi je zdela zelo trda in ob prvi uporabi sem bila z njo nerodna. Potem pa sem se na njo navadila in sedaj sva neločljivi. Priporočam pa previdnost pri prvi uporabi, če nisi navajena na gumijaste ščetke, saj zna bit rahlo neprijeten občutek.

oriflame-colourbox-fat-lash-mascara-review-naked-eye

Moje trepalnice so že same po sebi dokaj dolge, so pa tanke in svetle, zato nenamazane niso opazne.

oriflame-colourbox-fat-lash-mascara-review

Pri Oriflamu obljubljajo dolge, polnejše trepalnice ob uporabi Oriflame ColourBox Fat Lash maskare in z veseljem poročam, da so svojo obljubo izpolnili.

Katera pa je tvoja najljubša maskara? 

Xoxo, A.
**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

(3) komentarji

  1. Prekrasno, zelo mi je všeč 🙂

  2. Super zgleda, mogoče kdaj preizkusim 🙂 Zaenkrat pa uporabljam Grandiose od Lancoma z ukrivljeno ščetko za lažji nanos. In res da volumen trepalnicam.

    Brigita
    http://www.mjzfashion.si

  3. Tanja pravi:

    Od catrice modra vodoodporna maskara je top��

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja