Lepota, Nohti, Trend it up

Trend it up Cosmic crystals 4 holo laki za nohte

Trend it up je ena takšna znamka, ki za mali denar zmeraj znova preseneti. Zmeraj rada pogledam, kaj se skriva v prostoru za omejeno kolekcijo in tudi tokrat niso razočarali. S poličke se je svetila omejena izdaja Cosmic crystals in kar štirje HOLO lakci. Jup, holografski laki za nohte. Ki so v drogerijah približno tako pogosti kot pavi na volitvah.

Trend it up

Trend it up je blagovna znamka DM trgovin in se dobi samo tam. Ponuja zanimive izdelke po resnično dostopnih cenah in omejene izdaje, ki so me že nekajkrat resnično navdušile. Moji najljubši Trend it up izdelki? Laki in šminke, zagotovo!

Cosmic crystals

Žal o sami kolekciji na spletu ne najdem kaj dosti, razen tega, da je zimska omejena izdaja in da jo zraven štirih holo lakov sestavljajo še paletka, ki je tudi ukradla mojo pozornost, dva glosa za ustnice in nalepke za nohte. Tako da… gremo kar na dobrote, torej holo lake za nohte. In na žalost nimajo imen. So lepo mazljivi, polno prekrivni z dvema slojema, ampak se da preživeti tudi z enim. Čopič pa je ravno prav širok, če mene vprašaš.

010

010 je nežen, svetlo roza lepotec. Nekako najmanj holografski od vseh. Ampak na sončku je efekt še zmeraj lepo viden.

020

Svetlo moder nežen lepotec, pri katerem holografski efekt že lepo pride do izraza. V splošnem se mi zdi, da je holo efekt lepše viden pri temnejših lakih.

030

Vijola-moder, ki vzame dih. Lep holografski efekt. Na mojih nohtih je sicer temno moder, v steklenički pa bolj vijoličen.

040

Črna holografska pravljica. Najbolj opazen efekt od vseh in res je lep!

trend-it-up-dm-cosmic-crystals-holo-laki-za-nohte

Vesela sem, da tudi pri nas obstajajo znamke, ki so trendi, zanimive in tudi poceni. In to Trend it up tudi je. Kolekcija Cosmic crystals pa je vredna tvoje pozornosti!

So holografski laki tudi tebi tako pri srcu kot meni?

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja