Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Cien laki za nohte (Lidl)

Pred kratkim me je presenetil Lidl in mi poslal paketek, v katerem so se skrivali Cien laki za nohte in raznorazna ličila. Verjetno že veš, da lake za nohte enostavno obožujem in odločila sem se, da ti jih danes predstavim. To niso VSI, barv je še več!

Cien laki za nohte

cien-laki-za-nohte-lidl-neon-splash-hello-summer

V mojem paketku se je skrivalo 8 lakov, raznoraznih barv in zaključkov. Po pokrovčkih sodeč, se delijo na dve kolekciji: Neon splash in Hello Summer!. Izredno pozitivno me je presenetila izbira barv, saj niso samo ‘dolgočasne’ roza in rdeče, temveč se je Lidl izredno potrudil in tako so Cien laki za nohte resnično pisani in za vsak okus! Katere odtenke sem preizkusila?

01 Golden rose (Hello summer!)

Priznati ti moram, da sem bila pri tem laku izredno skeptična. Izgledal je kot lak, ki me ne bo prepričal. Zlate bleščice v prosojni roza osnovi? No, ja no. Potem pa sem ga preizkusila in sem ostala brez besed. Praktično je polno prekriven v dveh slojih, izgleda pa naravnost čudovito. Hvaležna Lidlu, saj si ga sama verjetno ne bi kupila, je pa resnično naravnost lep!

02 White (Neon splash)

Bravo, Lidl! Vključitev belega laka v neon kolekcijo kaže na to, da so jo sestavljali poznavalci. Navdušena sem! Zakaj? V osnovi in po pravilih so neončki slabše pigmentirani in da barve resnično pridejo do izraza, ponavadi spodaj damo bel lak za nohte. Ta mi je presenetljivo všeč, lepo se nanaša, prekriven je v dveh slojih in ne pušča sledov od čopiča. Resno razmišljam, da bi si kupila še kakšnega, saj poleti ogromno uporabljam bele lake.

04 Nude (Hello summer!)

Nude barva z oranžnim podtonom. Polnoprekriven v dveh slojih, čisti kremni lak za nohte. Žal ta ni bil narejen za moj odtenek polti in mi na meni resnično ne izgleda lepo. Drugače je čisto okej lak, ampak ne zame.

05 Green peas (Neon splash)

Čistokrvni neon zelenček. Poletje, kje si? Kar me je pa resnično presenetilo, je dejstvo, da je polnoprekriven v dveh slojih, barva pa resnično žari. Sploh nisem potrebovala belega laka za nohte spodaj, uau!

07 Orange (Neon splash)

Še en, ki si zasluži ime neon. Čudovit neonček, jaz bi sicer ga bolj kot oranžnega dala med koralne, saj ima malenkost pink barve v sebi, ampak če se pa grobo osredotočimo, pa je oranžko. Komaj čakam na poletje, malo barve in tega na nogah in rokah. To je to!

09 Sweet pink (Hello Summer!)

Umirjena roza s sivim podtonom. Obožujem takšne barve. Dva sloja in to je to. Super za vse, ki potrebujete bolj umirjene, ‘normalne’ barve za v službo. Jaz ga bom zagotovo dosti nosila.

13 Sea Green (Neon splash)

Ta žal ni neonček in barva ne žari, je pa vseeno čudovit! Umirjena turkizna barva, ki enostavno paše k morju in poletju. 😉 Mene turkizni laki zmeraj ponesejo na morje in s tem ni nič drugače! Prekriven je v dveh slojih.

14 Spring violet

Edini pastelni lepotec v zbirki. In tisti, ki sem si ga prvega izbrala za manikiro. Nežna, umirjena vijola, resnično lepa barva! Takšne barve me zmeraj znova prepričajo. Žal pa je z njim malenkost težje delat, saj se poznajo črte od čopiča, če nisi previdna. Vseeno je super, prekriven v dveh slojih in če paziš, naravnost čudovit!

Ocena

Nanos
Z nanosom sem pri večini izredno zadovoljna! Cien laki za nohte se lepo nanašajo, lepo se izravnajo, so pa malenkost bolj na tekoči strani in ob nepazljivosti lahko hitro kam stečejo.

Čopič
Čopič je malenkost bolj na ožji strani, a se da z njim lepo delat. Všeč mi je, saj so tako stekleničke, kot čopič, manjše in se lepo vsedejo v roko in imaš resnično nadzor nad svojimi gibi in gibi čopiča.

Sušenje
Cien laki za nohte se na mojo žalost malenkost počasneje sušijo kot bi si želela, je pa res, da sem jaz že čisto navajena na hitrosušeče lake za nohte. Večina teh, ki sem jih jaz preizkusila ima kremen zaključek, razen neončkov, ki se posušejo v tak semi mat, plastičen videt, kot je to pri neončkih navada ter Golden Rose, ki je lak z bleščicami.

Mene so Cien laki za nohte res pozitivno presenetili, pri ceni cca 0,89€ (če sem si prav zapomnila) so resnično vredni nakupa in ob priliki bom jaz sigurno še pogledala za kakšnim odtenkom za v mojo zbirko.

Kako pa so Cien laki za nohte všeč tebi? Imaš kakšnega? Priporočaš kakšno drugo Lidl kozmetiko? Zamujam kaj revolucionarnega?

Xoxo, A.

P.S.: Vse moje dosedanje preizkuse lakov za nohte in raznorazne manikire pa lahko poiščeš TUKAJ.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja