Kozmetika Afrodita, Lepota, Nega kože

Kozmetika Afrodita 100% SPA Organic Argan kolekcija

kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Danes se bomo skupaj razvajale! Verjetno že veš, da Kozmetika Afrodita obvlada, kar se tiče razvajanja pri negi telesa. Pred časom so izdali linije 100% SPA, danes ti predstavljam prvo izmed njih – Organic Argan.
Do zdaj sem že preizkusila nekaj izdelkov za nego telesa od Kozmetike Afrodita, moj najljubši je še zmeraj njihov sladkorni piling, čeprav nisem prepričana, če ga še prodajajo.

Kozmetika Afrodita 100% SPA Organic Argan

kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Kolekcijo sestavljajo trije izdelki: Bogat balzam za telo, negovalno olje in krema za prhanje + maska. Vsem trem izdelkom je skupen vonj, čudovit, bogat, malenkost sladek vonj, ki mene resnično razvaja in me pripravi na spanje. Izdelki se medsebojno dopolnjujejo in si pašejo, da je koža po uporabi resnično navlažena, nahranjena in zadovoljna. In mehka, noro mehka!

Organic Argan Krema za prhanje + maska
kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Izdelek, ki ima v bistvu kar dva namena – lahko se uporablja kot krema za prhanje ali kot maska za telo. Če povem po resnici, je to prva maska za telo, ki sem jo spoznala in me je res zanimalo, kako mi bo všeč. Kot masko jo uporabiš tako, da jo naneseš na telo in pustiš par minut. Okej, piše tri minute, ampak nikdar nisem merila časa, hihi 😉

No, sej čisto iskreno, tudi ‘krema za prhanje’ ni ravno izdelek, ki bi mi znan. Ampak veš kaj? Zelo mi je všeč! Dejansko je kremaste strukture, ki se tudi med prhanjem ohrani, na kožo pa deluje izjemno. Mehka, dišeča, zadovoljna koža.

Organic Argan Negovalno olje
kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Izdelek, brez katerega si več ne predstavljam nege kože. Uporabim ga sicer nekje enkrat na teden, ponavadi po vroči kopeli ali po obisku savne, ko je koža še posebej suha in zahtevna. Zelo lepo se vpije v kožo in ta po nanosu ni mastna, kar mi je zelo všeč! Olja so ponavadi dvorezen meč, saj je lahko koža hitro mastna, tukaj pa temu ni tako. Ostane samo nahranjena in srečna koža!

Organic Argan Bogat balzam za telo
kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Kot oba druga izdelka, tudi ta vsebuje arganovo olje, dodano pa je še kakavovo maslo. Struktura balzama za telo je bolj podobna maslu za telo, saj je zelo trdno, kremasto in masleno. Se pa navkljub temu zelo lepo maže in nanos je resnično doživetje za več čutov. Mehak, nežen nanos in čudovit vonj. Win-win!

Tega pa od vseh treh najraje uporabljam. Predvsem na nogah se namreč borim z zelo suho kožo. Kozmetika Afrodita Organic Argan balzam za telo pa je dovolj hranilen, da je suha koža izginila, zelo zadovoljna pa sem tudi s tem, da ni izpuščajev, ki jih dostikrat dobim po nogah, ko mi kaj ne ustreza!

kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Vse tri izdelke bolj ali manj redno uporabljam, vsaj enkrat na teden. Najraje uporabim vse tri skupaj, kot popoln komplet nege kože telesa. Zmeraj pa vseeno nimam časa ali volje za tako dolgo rutino in uporabim le enega izmed izdelkov. Noro mi je všeč ta njihov vonj in občutek mehke kože po uporabi! Edina pritožba, ki jo imam, je ta, da je embalaža pri olju za telo malenkost nerodna. Je namreč zelo trda in je ni moč stisniti, tako da čakam, da olje priteče iz flaške.

kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Kozmetika Afrodita 100% SPA Organic Argan izdelke za nego kože priporočam vsem, ki jih muči suha koža po telesu, ki bi radi svojo kožo razvajali in ki si želijo tudi odličnega vonja, ki na koži kar ostane!

kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Si že preizkusila katerega od treh ocenjenih izdelkov? Ali pa si morda preizkusila katero drugi linijo iz 100% SPA linije? Mi priporočam, da preizkusim še katere izdelke? Ali pa te morda zanima ocena še katerih?

kozmetika-afrodita-100%-spa-organic-argan

Xoxo, A.

P.S.: Če te zanima nega telesa in ostali izdelki, ki sem jih v tej kategoriji že ocenila ai o njih kako drugače govorila, klikni TUKAJ.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja