Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Lepotna polička: 3 nove Ingrid cosmetics Saute maskare

Maskareeee. Maskar ni nikdar preveč, se strinjaš? Sploh, če so dobre. Tokrat ti predstavljam kar TRI nove maskare pri nas – Ingrid cosmetics Saute maskare, iz spletne trgovine Lepotna polička.

Ingrid cosmetics Saute maskare

ingrid-cosmetics-saute-maskare

Začutite pravi BOOST na trepalnicah! Zadebelite, podaljšajte in privijte jih ter jim dajte sijaj
in izrazno črno barvo. Poskrbite za njihove
poglobljeno hranjenje in vlaženje. Tripeptid
dodan sestavi bo trepalnice naredil
debelejše in močnejše. Učinke boste videli že po
15 dni redne uporabe. Dodano arganovo olje bo zagotovilo
pravo razvajanje za vaše trepalnice.

Kot že omenjeno, Saute linija prinaša tri maskare, s krasnimi, zanimivimi, barvnimi embalažami. Vse tri krasijo lepe pastelne barve in pozitiven napis. Prav vsaka ima 12ml vsebine. Nobena ni vodoodporna.

Lenght Boost

Maskara, ki obljublja dolžino. Pa jo tudi dostavi? Absolutno! Dolge, krasne trepalnice. Silikonska krtačka, s kratkimi, gostimi ščetinami poskrbi, da lepo loči trepalnice in jih podaljša. To maskaro ti priporočam, če imaš volumen, a ti manjka dolžina.

Volume Boost

Oh, ta volumen! Če tvojim trepalnicam manjka volumen, potem zna biti to izbira zate. Trepalnic ne podaljša tako zelo, a jih loči in jim doda volumen. A še zmeraj ne preveč, dovolj za lep, vsakodnevni videz. Krtačka je navadna, ravna, ščetine pa ovite okoli paličice in na eni strani malenkost daljše kot na drugi.

Curl Boost

Morda pa manjka tvoji trepalnicam privihanost? Curl Boost maskara je namenjena vsem, ki si želijo bolj privihane trepalnice. A ti lahko zaupam še nekaj? Fenomenalna je! Trepalnice priviha, podaljša in res lepo loči. Krtačka je navadna, ščetine so ovite okoli paličice, ampak deluje pa odlično!

ingrid-cosmetics-saute-maskare

Vse tri maskare so črno črne, na meni zdržijo cel dan, bom pa iskrena – mencanja oči pač ne preživi. Nežne solzice še grejo skozi, naliv pa ne. =)

Moja najljubša je Curl, kdo bi si mislil! Vse tri so mi super, ampak Curl je zame zmagovalka! Kupiš jih lahko na Lepotni polički, pa ne pozabi, AJDA10 ti prinese popust!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja