Malinca Naravni deodorant

Po porodu imajo hormoni celo zabavo v telesu in eden izmed bolj nadležnih 'stranskih učinkov' tega je neprijeten telesen vonj. Noro se potim in tudi sama sebi res smrdim. To je zame res novo, saj se drugače praktično ne potim. Tako da deodorantov drugače praktično ne uporabljam, bolj za to, da se mi fino zdi. Tokrat pa... sem nujno potrebovala nekaj in izbrala sem Malinca Naravni deodorant.

Malinca Naravni deodorant

malinca-naravni-deodorant-tangerina-cajevec

Pride v dveh vonjih - Tangerina in Čajevec. 100% naravno, dišeče in primerno za oba spola. Ne vsebujeta aluminija in sta veganska. Sta v obliki stika, kar je meni najljubša oblika deodoranta. Tako nimaš že takoj po nanosu občutek mokrote, ne rabiš čakat, da se vpije in se lahko takoj oblečeš. Jaz pri sebi nisem opazila, da bi puščala madeže na oblačilih, pa nosim ogromno temnih oblačil.

malinca-naravni-deodorant-tangerina-cajevec

Kako je pa z vonjem? Najprej povem, da se absolutno še zmeraj potim. Kar je pričakovano in normalno, saj sem izbrala deodorant in ne antiperspirant. Ravno iz razloga, da se potenje ne ustavi, saj na vsakodnevni ravni to ni prav dobro za telo. Vonj pa... Me ne moti več. Ob uporabi Malinčinega deodoranta ne smrdim več in načeloma mi zdrži cel dan. Pri obeh lahko rečem, da se vonj ne obdrži na koži, ni moteč, kar je super zame, glede na to, da dojim in se izogibam močnim vonjem.

Tangerina

Ima nežen citrusni vonj. Malenkost potegne na sladko. Pač... kot tangerina, hihi. Če ne poznaš vonja, si predstavljaj vonj malo manj zrele mandarine. 😉 Ta mi je malenkost bolj ženski vonj.

Čajevec

Diši bolj zeliščno. Meni noro diši, saj obožujem take vonje. Ta je absolutno super vonj za oba spola, verjamem, da bodo tudi fantje z veseljem uporabljali ta vonj. Je res nevtralen.

malinca-naravni-deodorant-tangerina-cajevec

Hvaležna, da sem našla ta dva deodoranta, ki me rešujeta v poporodni hormonski zmešnjavi! Ti si že preizkusila katerega? Kakšno je tvoje mnenje?

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja