Fotografiranje novorojenčka z Avai photography

Fotografiranje novorojenčka je res najlepši spomin! Mi smo tudi tokrat (kot zmeraj) zaupali Avai photography. Naši dragi Valeriji, h kateri hodimo odkar sva se začela fotografirat - začela sva v prvi nosečnosti z nosečniškim fotografiranjem, tudi zdaj v drugo sma za nosečniško fotografiranje izbrala njo. Pri njej smo bili že s Teotom, ko je bil novorojenček, pa tudi Cake smash smo imeli z njo. Pa, seveda, božična fotografiranja - no, te fotke so lanske. 😉

Avai photography

Oseba, ki točno ve, kako v tisti slabi urci iz tebe izvlečt najboljše! Tudi, ko Teo ni najbolj sodeloval, ji je uspelo narediti prekrasne fotografije. Za vsakogar se res potrudi, daje napotke, ideje, tudi sama mi kdaj popravi lase, mi pove, kam naj obrnem sebe, glavo,... Jaz jo res, res priporočam VSEM, tudi tistim, ki ste bolj sramežljive sorte!

Fotografiranje novorojenčka

Najboljši čas za te prekrasne fotografije je v prvih 14 dneh po rojstvu. Načeloma sicer je fino, da termin rezerviraš prej, tako super fotografinja, kot je Valerija, je kar zasedena, ampak tudi ni problema, če je treba prestavit. Zakaj 14 dni po rojstvu? Takrat te male bibe še bolj kot ne spijo in je doooostiii lažje!

Fino je, da imaš zraven oblačila za preoblečt in pleničke, pa hrano. Če ima dudo, tudi dudo. Ful lepo pride, če se cela družina usklajeno obleče, mi smo tokrat izbrali bela oblačila, pri Teotu pa sva se preoblekla tudi v črne majice.

Zdaj pa naj fotografije govorijo same zase!

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja