Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Nosečniško fotografiranje z AVAIphotography

Končno sem ga dočakala tudi jaz – nosečniško fotografiranje! Fotografirala naju je Valerija iz AVAIphotography.

nosečniško-fotografiranje-avaiphotography

Nosečniško fotografiranje sem si želela predvsem zato, da bi imela tudi kakšne skupne nosečniške fotografije. Do zdaj sva namreč v večini primerov pred kamero bila mini in jaz, Jan pa je bil tisti mojster za objektivom.

Nosečniško fotografiranje

nosečniško-fotografiranje-avaiphotography

Ne Jan ne jaz si nisva znala predstavljat, kako poteka nosečniško fotografiranje. Vedela sva, da si želiva fotke nekje zunaj, v naravi in ne v studiu. Jaz sem res navajena, da me fotografira Jan in si nisem znala predstavljat, kako bo fotografiranje z nekom, ki me ne pozna in ne čuti tako kot Jan – ker Janu zdaj samo približno povem, kaj želim, pa takoj ve, kako in kaj!

AVAIphotography

Ko smo se z Valerijo srečali, sem bila rahlo živčna in v skrbeh, kako bo vse skupaj potekalo. Ampak res ne bi rabila skrbet! Valerija je res poskrbela, da sem vedela, kaj želi od mene, prinesla mi je obleko v kateri sem se fotografirala, sama predlagala kraje za fotke in mi na enostaven način razložila, kaj želi od mene in od Jana.

Kaj pričakovati?
nosečniško-fotografiranje-avaiphotography

Samo fotografiranje je potekalo nekje pol ure. Za lokacijo smo bili dogovorjeni že prej, Valerija mi je prinesla obleko in mi na koncu tudi na hitro pokazala fotografije, če sem zadovoljna. Obdelava fotografij je trajala nekje 3 dni, dobila pa sem tudi fotografijo s predelano svetlobo in črno belo fotografijo.

Pa rezultat?

Presodi sama… Jaz se jih ne morem nagledat!

Kako so ti fotografije všeč?

Xoxo, A.

P.S.: Več o moji nosečnosti do zdaj pa TUKAJ.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja