Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Let’s be mermaids z Misslyn-om

READ THIS POST IN ENGLISH

Letošnje leto se bo vse svetilo. In ni lepšega, ko to razumejo tudi podjetja. Misslyn je letošnje leto otvoril s krasno kolekcijo Let’s be mermaids, ki vsebuje izdelke, ki so namenjeni ravno temu. Celotno kolekcijo sestavlja 9 kosov in je pisana, vabljiva in spominja na poletje. In jaz, po tej zimi, hočem poletje ali pa vsaj nekaj, da me spomni nanj. Pa ti?misslyn-lets-be-mermaids

MY FAVOURITE BEAUTY BRUSH

misslyn-lets-be-mermaids-my-favourite-brush

Morske deklice v kosmati obliki 😉 Na prvi pogled in otip nista delovala najbolj obetavno. Ampak veš kaj? VŠEČ STA MI! Nanos osvetljevalca je prava pesmica s tem čopičem. Je res prave oblike za dano nalogo in po zgornjem delu ličnice samo zdrsi. Sta se mi na začetku zdela trša, ampak sem hitro ugotovila, da sta kompaktna, ampak ščetine so izredno mehke. In ne odpadajo.

misslyn-lets-be-mermaids-my-favourite-brush

MISSLYN PRETTY MERMAID RAINBOW HIGHLIGHTER

misslyn-lets-be-mermaids-pretty-mermaid-highlighter

Mavrični osvetljevalci so že nekaj časa v ospredju. Doma imam dva ali tri, tale pa mi je noro všeč! Pigmentacija je super, en sam poteg je dovolj za tisti nežen, čudovit sij, se pa ga da fino slojit za malo bolj opazno osvetljevanje. Je res fino mlet, brez velikih bleščic, tudi na obrazu je viden zgolj sijaj. Sestavlja ga 6 barv, ki, ko se zmešajo, dajo čudovit roza-srebrn sijaj.

misslyn-lets-be-mermaids-pretty-mermaid-highlighter
misslyn-lets-be-mermaids-pretty-mermaid-highlighter

MISSLYN LET’S BE MERMAIDS STROBING POWDER

misslyn-lets-be-mermaids-strobing-powder

Osvetljevalec v kamnu. Tudi ta mi je zelo všeč. Pigmentiran je odlično, ponovno je dovolj samo en poteg. Barva pri tem pa je malenkost drugačna, je namreč šampanjevo zlate barve. Ta ima malenkost večje bleščice in je primeren za bolj opazno osvetljevanje.

misslyn-lets-be-mermaids-strobing-powder
misslyn-lets-be-mermaids-strobing-powder

MISSLYN MERMAZING GLOW STROBING CREAM

misslyn-lets-be-mermaids-mermazing-glow-strobing-cream

Izmed vseh treh izdelkov mi je ta najmanj pri srcu. Že tako namreč ne maram kremastih izdelkov. Ne bom rekla, da je slab, sta pa druga dva zagotovo boljša. Tu je barva ponovno srebrno roza, vendar je tukaj roza del bolj izrazit. Je pa primeren za začetnice, saj je bolj nežen, slabše pigmentiran in manj opazen.

misslyn-lets-be-mermaids-mermazing-glow-strobing-cream
misslyn-lets-be-mermaids-mermazing-glow-strobing-cream

MISSLYN WHAT THE SHELL! VIVID COLOR LINER

misslyn-lets-be-mermaids-what-the-shell-vivid-color-liner

V kolekciji so tudi 4 tekoča črtala za oči. Štiri zanimive, drugačne barve. Z odlično pigmentiranostjo. Dve matt in dve metalik. Všeč so mi vsa štiri, saj so posebne in intenzivne barve. Največ bom pa verjetno posegala po metalik odtenkih, tako srebrn (Holy Crab) kot bronast (Kiss My Bubble) sta mi noro všeč in verjamem, da bosta odlična pika na i kakšnemu močnejšemu videzu. Matt vijola (Tini Bikini) in modra (Luna Lagoona) pa bosta zanimiva popestritev vsakodnevnega videza. Nanašajo se zadovoljivo, saj že pri prvem potegu dobim barvo, kakršna naj bi bila. Edina malenkost, ki me moti je čopič – zame je namreč malenkost predolg, ampak se ga da vseeno obvladat in naredit lepo črto.


Kateri izdelek se je znašel na tvojem seznamu (želja ali pa nakupovalnem) ? Sledi mi na instgramu (@just_ajda), kjer bo kmalu potekala nagradna igra za enega izmed predstavljenih izdelkov.

Xoxo, A.
**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**
One Comment

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja