Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Si čokoholik?

just-ajda-moja-čokolada

Čokolada. Tista, ki tolaži, tista, ki pocarta, tista, ki razveseli. Skrivnost čokolade so odkrili že Azteki, ki se verjeli, da so kakavova semena, iz katerih se dela čokolada, dar boga modrosti. Si vedela, da so nekoč bila semena nekoč tako dragocena, da so jih uporabljali kot valuto? No, če vprašaš mene, je tablica dobre čokolade še zmeraj super “plačilo”. Zanimivo je, da čokolada nekoč ni bila v takšni obliki kot jo poznamo danes. V preteklosti so jo namreč uživali kot penast napitek.

just-ajda-moja-čokolada

Poznamo več vrst čokolade z ogromno dodatki. Sama sem zaprisežen čokoholik. Obožujem čokolado, v vsaki obliki. Moja najljubša je bela čokolada, sama ali pa z dodatki. Ko me zagrabijo hormoni me pomiri samo košček čokolade 😉 Moj hladilnik ima predal s čokoladami, ki je zmeraj poln – babice pridno skrbijo za svojo vnukinjo. Že od majhnega je bila čokolada moja. In doma mi je nikdar niso branili, na srečo. In veš kaj? Nikoli je nisem pojedla preveč. Ko se mi je zahotelo sladkega, sem imela to na voljo. In zmeraj sem jedla obroke kot vsi. Z zobmi pa nisem nikdar imela večjih problemov. Čokolado pa imam še zmeraj zelo rada.

just-ajda-moja-čokolada

Lahko si predstavljaš moje veselje, ko so me kontaktirali iz spletne trgovine Moja Čokolada in mi ponudili PERSONALIZIRANO ČOKOLADO. Kaaaaj? Ja, čokolado, na kateri je napis po moji želji, lahko sem si sama izbrala vrsto čokolade in vse dodatke. Ob sestavljanju “moje” čokolade me je bilo malo strah, kako bodo to izpeljali, kako bo to izgledalo in kakšen okus bo imelo.

just-ajda-moja-čokolada

Postopek izbire je noro lahek, sama izbira pa niti malo. Če pri okusu (bela, duuuh) in napisu nisem imela pomislekov, se je potem zgodba zakomplicirala. Izbrala sem lahko namreč kar šest dodatkov, po napisu mi jih je ostalo še šest. Raznorazni okraski, kot so srčki, živalce, rožice, orodje, celo pivski kozarček so ponujali preveliko izbiro, zato se za njih nisem odločila. Pri sadju in oreščkih pa… uuuh 😉 Čeprav si nisem niti znala predstavljat kako izgleda kar 5 različnih dodatkov na eni čokoladi, sem se odločila tvegat.

just-ajda-moja-čokolada

In veš kaj? Odločila sem se popolnoma pravilno. Borovnice, gozdni sadeži, kosmiči z jagodami in drobljeni lešniki so bili razporejeni po čokoladi na tak način, da sem naenkrat imela čokolado s kar 5 različnimi okusi. A ni to super?

just-ajda-moja-čokolada

Čokolada je prišla odlično zapakirana in ni nevarnosti, da bi se med pošiljanjem zlomila. Ko sem jo prvič videla, me je presenetila njena velikost. Je namreč res velika! In super izgleda. Kar se mene tiče, je tole res krasno darilo za vse čokoholike. Ne samo, da lahko okuse prilagodiš vsakemu obdarovancu posebej, dodaš lahko še krasno posvetilo ali napis po želji.

just-ajda-moja-čokolada

Na takšno darilo se lahko spomniš samo par dni pred obdarovanjem, čeprav priporočam, da tega ne delaš 😉 Čokolada je bila namreč pri meni v treh delovnih dneh od naročila. Pošiljajo preko pošte Slo in imajo ažurna obvestila o tem, kaj se s tvojo čokolado dogaja – kdaj je bila naročena, narejena in odposlana.

just-ajda-moja-čokolada
Komu bi podarila personalizirano čokolado? Če že globoko razmišljaš o okusih in napisu, ti prišepnem samo še tole:
S kodo AJDA10 imaš 10% popust na vse personalizirano čokolade v spletni trgovini Moja čokolada (velja do konca marca).
Xoxo, A.
**objava je nastala v sodelovanju s spleton stranjo Moja čokolada**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja