Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Elegantni nohti za prvi šolski dan s China Glaze For Audrey

Zadnje čase me mamijo elegantni nohti, barve in minimalizem. Ker smo v zadnjem tednu do novega šolskega leta, sem tokrat pripravila idejo za manikiro za prvi šolski dan. Seveda je vse odvisno od tebe kot osebe in kaj imaš rada, vpadljive ali nevpadljive barve, vsak noht drugačen ali pa vse enake, morda pa si nohte samo oblikuješ in lakov sploh ne nosiš. Ker pa vem, da se je včasih res težko odločiti, kaj sploh narediti z nohti, je tukaj moja videz, ki sem ga poimenovala kar elegantni nohti.

elegantni nohti ZA PRVI ŠOLSKI DAN s china glaze for audrey

Osnova – China glaze For audrey

Prva izbira je izbira osnovne barve. Tokrat sem izbrala lak China Glaze For Audrey, ki je prekrasen turkizno moder lak, poimenovan po ikoni Audrey Hepburn. Če poznaš film Breakfast at Tiffany’s, potem veš, da je Tiffany zlatarna, poznana po svoji turkizno modri zaščitni barvi. In to barvo so pri China Glaze uspeli pretvoriti v flaško. Dva sloja za polno prekrivnost in suhost v 10 minutah sta njegovi odliki, malenkost slabši, s črtami od čopiča viden prvi sloj pa slabost. China Glaze For Audrey je eden izmed tistih lakov, po katerih zmeraj rada posežem, še posebej, ko so v igri elegantni nohti.

Poslikava
elegantni-nohti-china-glaze-for-audrey-millenium-nail-art

Želela sem minimalistično poslikavo, ki jo lahko ustvari vsak. Tako sem s China Glaze Millennium srebrnim lakom ustvarila le eno črto čez cel noht. Želela sem si prostoročnega ustvarjanja, zato moje črte niso enakomerne in ravne. Ampak so edinstvene 😉 Takšno poslikavo lahko ustvariš na več načinov:

  • S čopičem: Če imaš čopiče za nail art, je eden zagotovo res res dolg in tanek. Tega celega pomočiš v China Glaze Millennium in čez suh China Glaze For Audrey samo potegneš. Takšne črte bodo presenetljivo lepe in ravne.
  • Z zobotrebcem: Če nimaš čopičev, te reši tudi zobotrebec. Z njim sem ustvarjala jaz. V lak pomočiš samo konico zobotrebca, poskrbiš, da je konica dobro premazana z lakom in samo vlečeš črto. Slabost tega načina so malenkost zapacane črte.
  • S pomočjo lepilnih trakov: Če si želiš res, res, res ravne črte za pripomoček uporabi lepilni trak. Lahko kar navadnega, ampak pred tem resnično poskrbi, da je China Glaze For Audrey spodaj popolnoma suh! Jaz imam raje lepilne trakce za nail art, ki so tanjši in se z njimi lepše dela.

Takšna poslikava je meni osebno izredno všeč. Minimalistično in elegantno, nežno in lepo. S svojo interpretacijo takšnega videza boš na prvi šolski dan zagotovo zažigala. Seveda pri ustvarjanju ne pozabi na podlak in nadlak, po koncu ustvarjanja pa nameni nekaj trenutkov tudi negi obnohtne kožice.

elegantni-nohti-china-glaze-for-audrey-millenium-nail-art

Elegantni nohti so zagotovo pika na i še tako urejenemu videzu. Sama zelo rada ustvarjam na svojih nohtih, v veselje mi jih je negovati in se ukvarjati z njimi. Nail art je odlična oblika kreativnosti in zelo rada iščem nove ideje in poslikave, ki jih potem preoblečem v videz, bližji meni. In se s tem izražam 😉 Si tudi ti navdušena nad poslikavami nohtov?

elegantni-nohti-china-glaze-for-audrey-millenium-nail-art

China Glaze For Audrey je eden mojih meni ljubših lakov za nohte. Turkizna barva mi je tako ali tako zelo ljuba, For Audrey pa ima že en tak kulten status med ljubiteljicami in zbirateljicami lakov za nohte. Dolgo časa sploh nisem vedela, ali so China Glaze laki za nohte na voljo v Sloveniji ali ne, nekaj časa so bili, pa potem spet ne, cela zmeda vglavnem.

No, zdaj so na voljo v spletni trgovini Akademija Studio Lepota. Odkrila sem jo čisto po naključju, z guglanjem. Moj China Glaze For Audrey sicer ni njihov, saj ga imam že kar nekaj let, imam pa v planu obisk njihove trgovine, saj jo imajo v bližini moje službe. Kakšno super naključje!

Xoxo, A.

P.S.: Če te motijo ‘packe’ v mojem China Glaze For Audrey lakcu, to ni nič takšnega in lak se še zmeraj normalno maže. Če bi se mi dalo, bi s kroglicami, tresenjem, ipd. to tudi rešila, ampak me (trenutno) to ne moti. 😉

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja