OPI Scotland

READ THIS POST IN ENGLISH

V naše drogerije ponovno prihaja nova kolekcija OPI lakov za nohte. OPI Scotland, kolekcija lakov za nohte za jesen 2019, je iskala svoj navdih v Škotski. Zakaj?

Škotska je navdih letošnje jesenske kolekcije iz dveh razlogov.
Vzbuja občutek sprejemanja ne glede na drugačnost in je idealen kraj
za povezovanje in druženje s svojimi prijateljicami.
Hkrati je prava prestolnica barvŠkotski vzorec bomo letos našli
na čisto vsaki modni pisti v jesenskih barvah, kot so
olivno zelena, glineno siva, umazano oranžna, temno vijolična,
modra, klasično rdeča, …

opi-scotland

OPI Scotland kolekcijo sestavlja 12 barv, na voljo pa so kot navadni laki ali pa v Gel color različici, ki pa je na voljo samo v salonih za profesionalno uporabo. Paleta barv je v zemeljskih odtenkih, z nekaj bolj živimi dodatki. Rjava, nude, rdeča, oranžna, vijola in modra so barve, ki opišejo kolekcijo. Sestavljajo jo večinoma kremni laki, z 2 metalik barvama in 1 šimrastim dodatkom.

opi-scotland-youve-got-that-glass-glow-nice-set-of-pipes

Jaz sem dobila priložnost, da pred prihodom lakov v trgovino preizkusim dva izmed njih. Nanos je res pravljica pri teh lakih. Odlično pigmentirani, lepo se mažejo, črte od čopiča se ne vidijo, hitro se sušijo. Jaz sem res zadovoljna! Čopič je malenkost širši in ploski, ni pa preširok. Na vseh fotografijah sta dva sloja barvnega OPI Scotland laka, brez podlaka in nadlaka. Oba sta bolj na tekoči strani, tako da je potrebna mala previdnost, da se ne razlijeta v obnohtno kožico.

OPI Scotland You've got that Glass-glow

Nežen, nude in kremen so prve tri besede, ki mi padejo na pamet pri You've got that Glass-glow laku. Barva je rjavo siva, z rahlim roza pridihom. Čudovit lak za vse, ki iščete nekaj nežnega, a še vedno posebnega. Noro pigmentiran, en debelejši sloj ali dva tanka za polno prekrivnost. Sušenje? Brzinsko! Tale je že zdaj prišel na listo mojih naj lakov te jeseni!

opi-scotland-youve-got-that-glass-glow

OPI Scotland Nice set of pipes

Modro vijoličen vampy lepotec, ki pa je še zmeraj dovolj svetel, da ne izgleda črn. Še boljša pigmentacija, kjer je že en sloj dovolj za odlično prekrivnost. Nice set of Pipes je res lep kremen lak, ki bo zimskih dnevih kraljeval na nohtih! Odlično se obnese tudi pri poslikavah, saj je dovolj pigmentiran tudi za štempljanje.

opi-scotland-nice-set-of-pipes

Z obema preizkušenima lakoma iz OPI Scotland kolekcije sem zelo zadovoljna. Če si navdušena nad kremnimi laki ali pa iščeš popolne odtenke za to jesen ali zimo, ti priporočam, da se ustaviš v Mullerju in stojalo vzameš pod drobnogled tudi sama. Žal pa OPI lakci niso na voljo povsod - na voljo so v trgovinah Mueller, na lokacijah BTC, Čopova, Rudnik Supernova, Kranj Qlandia, Kamnik Qlandia, Novo Mesto, Ptuj in Nova Gorica.
Priporočena cena posameznega lakca pa je 13,10€.

Na moji listi želja iz OPI Scotland kolekcije ostajata še odtenka A Little Guilt Under the Kilt, perfekten rdeč in Nessie Plays Hide & Sea-k, modro šimrast lepotec. Kateri odtenek pa je pristal na tvojem nakupovalnem seznamu? 😉

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja