Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Najljubši 2019: Ličila

Če sem nazadnje pisala o lakih za nohte, je danes čas, da se posvetim ličilom. Vse imamo rade ličila in čeprav se v poletnih mesecih praktično nisem ličila, jih obožujem tudi jaz! Tako da ti danes predstavljam tiste izdelke, ki so v svetu ličil zaznamovali moje leto 2019. Kot pri lakih, sem se tudi tukaj osredotočila na izdelke, ki sem jih kupila/prejela 2019 ter sem jih ocenila na blogu. Če te zanima, kateri laki so prišli na lestvico najljubših preteklega leta, KLIK.

NAJLJUBŠA LIČILA LETA 2019

Lumene Nordic Chic CC krema (Spletična.si)

Izdelek, ki sem ga uporabljala več kot pol leta nekje od aprila do oktobra. Za toplejše mesece mi je bila perfektna, trenutno pa je žal za moj svetel obraz pretemna. Videz na obrazu je res čudovit in resnično naredi lep videz kože. Moja koža je to CC kremo tudi zelo sprejela in zagotovo se ob toplejših mesecih vrnem k uporabi. Več o njej pa TUKAJ.

Oriflame MasterCreation šminka v odtenku Red Romance

Vsaka ženska si zasluži svoj popoln rdeč odtenek za posebne priložnosti. Oriflame Giordani Gold MasterCreation šminka v odtenku Red Romance je moj poseben odtenek. Čudovita rdeča v še lepši embalaži. Kremna tekstura, ki se super obnese na ustnicah. Elegantna, prekrasna, popolna. Res jo rada uporabljam! Več o njej pa TUKAJ.

Catrice EyeConista maskara za trepalnice

Že ob objavi sem jo razglasila za top maskaro poletja 2019 in sedaj se je znašla med mojimi najljubšimi izdelki tega leta. Maskara, ki trepalnice podaljša in loči. Res mi je všeč njen efekt in rada jo uporabljam. Všeč mi je vse na njej, njena krtačka, njen efekt, njena barva. Več o njej pa TUKAJ.

Essence This is me! 04 Crazy šminka

Essence je letos resnično zadel terno s kolekcijo izdelkov This is me!. Ujemajoči se laki in šminke so nas vse resnično navdušili in moj najljubši odtenek preteklega leta za vsak dan prihaja ravno iz te linije. 04 Crazy je ravno prav nevtralen, a še zmeraj dovolj ‘barven’, da je moj idealen odtenek. Nikdar nisem imela svetlih ustnic in tisti nevtralni odtenki, ki se zlijejo z barvo kože, na meni izgledajo bledo. Ta pa mi je za vsak dan resnično idealen! Več o njem in kolekciji pa TUKAJ.

Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči

Seznam najljubših pa ne bi bil popoln brez palete senčil za oči. Catrice Crystallized Amethyst paleta senčil za oči mi je resnično prirasla k srcu in čeprav so senčila tisto ličilo, ki ga uporabljam najmanj, me je ta res navdušila. Čudovite, zanimive barve, s katerimi lahko poigravam in ustvarjam čudovite videze. Moja najljubša pa še vedno Amethyst, prekrasna vijolična. Več o paletki pa TUKAJ.

Tako. Tole je tistih pet, ki je mene najbolj prepričalo v 2019. Seveda, to niso vsa ličila, ki sem jih v 2019 uporabljala. So pa tista, ki sem jih res dosti uporabljala. Tista, ki so resnično pustila vtis. Našteta so, seveda, v naključnem vrstnem redu, vsa so mi pri srcu. Z ličili je tako, ne potrebujem jih, se pa z veseljem naličim. Ni mi problema hoditi naokoli čisto nenaličena, se ne počutim nič slabše. Ampak se rada naličim. Pa ne zaradi tega, da bi se skrivala, ampak ker se rada izrazim skozi ličila. In ker mi včasih resnično paše poudarit moje poteze. Nič ni narobe z ličenjem. Prav tako ni nič narobe z ne-ličenjem. Počni kar želiš! 😉

Katera pa so tvoja naj ličila preteklega leta Tvoji favoriti leta 2019? Si preizkusila katerega izmed zgoraj omenjenih izdelkov? Ti je bil všeč ali pa nad njim nisi tako navdušena kot jaz? Vesela bom tvojega mnenja in seznama tvojih naj izdelkov leta, ki je za nami!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja