Oriflame - Giordani Gold MasterCreation šminke

Poznaš linijo Giordani Gold? Meni je bila do prek kratkim dokaj neznana, predstavljala pa sem si, da je to višja kakovost, bolj luksuzna embalaža, v glavnem izdelki za 'velike punce', temu primerna pa tudi višja cena. Če si kdaj gledala njihove kataloge, potem veš, da so strani, namenjene tej liniji, bolj elegantne, barve so umirjene, fotografije so 'odrasle'. No, resnici na ljubo, izdelki dejansko izgledajo bolj odraslo in elegantno, embalaže izgledajo bolj luksuzno, izdelki pa imajo svoje škatle.

giordani gold mastercreation šminke

Giordani Gold MasterCreation šminke

V preizkus sem dobila tri Giordani Gold MasterCreation šminke, tri barve, vsaka primerna za svoje priložnosti. Ker se razen barve ne razlikujejo med sabo, napisano velja za vse tri.

giordani gold mastercreation šminke
Embalaža

Šminke pridejo v zaščitni škatlici, embalaža šmink pa je kovinska, zlata, elegantna in kompaktna. Zapirajo se lepo, ni strahu, da bi se v žepu same od sebe odprle.

Tekstura

Kremne šminke, ki se zelo lepo mažejo. Občutek na ustnicah je res prijeten, so mehke in ustnic ne izsušijo, v bistvu se mi zdi, da imajo jih prav lepo nahranijo.

giordani gold mastercreation šminke
Vonj

Mmmmm, obožujem njihov vonj! Giordani Gold MasterCreation šminke odlikuje sladek, vanilijast, ampak dišeč vonj. So kar močno odišavljene, vonjam jih tudi medtem, ko jih nosim.

Obstojnost

Brez problemov na ustnicah zdržijo tudi par, žal pa odpovejo pri hranjenju ali poljubljanju. Ampak ker se res tako enostavno popravi nanos, jim to tudi odpustim.

Barve
giordani gold mastercreation šminke delicate pink
Delicate Pink

Mauve roza - roza, ki je bolj na rjavi strani. Res mi je všeč, saj je skoraj prava verzija 'my lips but better' - barva mojih ustnic, ampak lepša. Rada jo nosim vsak dan, ko potrebujem nekaj barve na svojih ustnicah.

giordani gold mastercreation šminke red romance
Red Romance

Prava, žareča rdeča! Vsaka ženska potrebuje vsaj eno živo rdečo šminko v svojem življenju in če je še nimaš, bo tale kar prava izbira!

giordani gold mastercreation šminke noble nude
Noble Nude

Odtenek, ki bo verjetno ukradel največ src. Ta pravi nude, kožen odtenek. Jaz sicer nisem največja ljubiteljica takšnih barv, mi pa pride prav, ko ne ustnice ne smejo biti vpadljive, še zmeraj pa si želim nositi šminko.

giordani gold mastercreation šminke
Končna ocena

Obožujem Giordani Gold MasterCreation šminke! Noro lepo izgledajo, neverjetno udobne za nosit in te barve... Jaz bi najraje imela kar VSE! Če te zanima, kateri izdelki so še na voljo, si jih oglej TUKAJ. Meni so res zelo všeč!

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja