Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Kiehl’s v Sloveniji

Pa smo v tej naši ljubi Sloveniji bogatejši še za eno kozmetično znamko. V veleblagovnici Maxi je ponovem na voljo kozmetika Kiehl’s.
kiehl's otvoritev trgovine slovenija

Kdo in kaj pa je Kiehl’s? 

Keihl’s je znamka, ki prihaja iz New Yorka in je na svetu že več kot 150 let. Njihov pristop temelji na pobudi “Preizkusite, preden kupite.”, zaradi katere vam v primeru nezadovoljstva z nakupom enostavno vrnejo denar. (Kako točno to deluje ne vem, predlagam, da se o tem pozanimate pri prodajnem osebju.) V njihovem asortimentu so izdelki za nego kože, tako obraza kot telesa, ter las.

kiehl's otvoritev trgovine slovenija

Zakaj priporočam obisk Kiehl’s prodajnega kotička?

Že sama postavitev kotička je prisrčna, s starimi lekarniškimi predalčki in s prodajalkami v lekarniških haljah. Ampak okej, to je samo vizualni vtis in nima veze s kozmetiko samo. Kar je bilo meni všeč je osebni pristop. Prav vsaka Kiehl’s prodajalka je usposobljena za svetovanje in se tudi spoznajo na sestavine. In nakup pri njih ni samo nakup, ampak se ti ta prodajalka/svetovalka res posveti.

Najprej preveri, kakšno kožo imaš (mastno, suho,…) ter koliko vlage imaš v koži. Nato pa se najprej s tabo pogovori o tvoji trenutni negi, kaj te moti oziroma kaj želiš spremenit, torej zakaj si tam. Vse to si tudi zapiše na za to namenjen kartonček in na podlagi tega ti nato svetuje izdelke oziroma nadaljnjo nego. Vsak izdelek lahko tam preizkusiš, povonjaš, preveriš teksturo, tako da ničesar ne kupuješ na slepo.

kiehl's otvoritev trgovine slovenija

Pa izdelki?

Do nedavnega je bil zame Kiehl’s popolna neznanka, čeprav sem že kdaj v tujini videla njihovo trgovinico. Sedaj sem dobila tri izdelke za preizkusit, pravijo, da so to tri njihove prodajne uspešnice. Nimam pojma ali mi bodo všeč ali ne, bom pa o tem zagotovo poročala. Ko pa sem testirala izdelke na roki (beri zgoraj) mi je v spominu ostal prijeten, večinoma zeliščen vonj in prijetna, vpojna tekstura. Zaenkrat pa še nimam izdelanega mnenja o izdelkih.

kiehl's otvoritev trgovine slovenija

Lista želja

Sem pa ob svetovanju (pa tudi pregledovanju poličk) naredila seznam izdelkov, ki bi me zanimali za preizkus.

kiehl's lista želja

  1. Super Fluid Daily UV Defense SPF 50+

Dobra sončna krema je nekaj nujno potrebnega, ne samo poleti, ampak zmeraj. Ta ima zaščitni faktor 50 in ko sem jo preizkusila se je res hitro vpila, zato bi jo rada testirala še na obrazu.

  1. Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask

Grozna sem z maskami za obraz, vem, vse bi imela. Pri tej mi je najbolj ostal v spominu zanimiv vonj.

  1. Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Čeprav sem zelo zadovoljna s svojim trenutnim čistilcem obraza, vem, da mi ga bo prej ali slej zmanjkalo, zato že iščem, kaj bom testirala dalje.

  1. Butterstick Lip Treatment SPF 30

Letos poleti sem imela kar težave poiskati balzam za ustnice z zaščitnim faktorjem, zato so ti takoj pritegnili mojo pozornost. Pa še več barvnih različic je!

  1. Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment

Zadnje čase me muči prhljaj, tako da iščem raznorazne ideje in rešitve. Ta zadeva mi je takoj padla v oči, saj nisem najbolj navdušena nad menjavo šampona, ki ga uporabljam trenutno.

Tako, to je to. Poznaš Kiehl’s? Kakšno je pa tvoje mnenje o tej znamki? Mi priporočaš kak drug izdelek?

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**
 

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja