Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Jesenski nohti

READ THIS POST IN ENGLISH

Jesen je tukaj, v polnem zamahu in to se kaže tudi na meni. Vidi se v mojem načinu oblačenja, ličenja pa tudi na mojih nohtih. Ena izmed meni lepših manikir zadnje čase si zasluži svojo lastno objavo. Navdih sem našla pri Katji, Nail2Express, čudoviti slovenski nohtni blogerki, ki ima res same super ideje za poslikave nohtov.

Jesenski nohti

fall-nail-art-catrice-kiko-bornprettystore-bp-l054

OSNOVA

Za ta videz sem uporabila lak za nohte, ki kar kriči “JESEEEEEN”, temno vijola lepotec Kiko iz omejene kolekcije Shades of black, z imenom Deep purple. Polno prekriven v enem sloju, z enostavnim nanosom in hitrim sušenjem. Jaz sem se kar malo zaljubila v njega.

kiko-shades-of-black-deep-purple

VZOREC

Da pa ni tako dolgočasen, sem ga popestrila z vzorcem. S Catrice Chromeo&Julia lakom sem čez naštempljala vzorec. Ta lak je bil na žalost del omejene kolekcije Luxry Lacquer in ni več na voljo. Je pa res lep, prelivajoč rdeče-oranžno-zlato-bronz svetlečko.

fall-nail-art-catrice-kiko-bornprettystore-bp-l054

ŠABLONA

Odločila sem se za šablono BP-L054 iz spletne trgovine BornPrettyStore. Njihove šablone imam zelo rada, saj so kvalitetne in poceni, vzorci pa zanimivi. V tej šabloni so vsi vzorčki geometrijske oblike in z njo lahko ustvariš res zanimive nohte.

fall-nail-art-catrice-kiko-bornprettystore-bp-l054

Kako ti je všeč moja (prva letos) jesenska manikira? Jaz bom te barve skupaj zagotovo še uporabila!

Xoxo, A.

One Comment

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja