Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Razvajanje za hladne dni s Herbio

Zunaj dežuje, mrači se, veš, da je zunaj hladno. Popoln čas za razvajanje z vročo kopeljo! In tukaj pride na pomoč Herbio. Jih že poznaš? Če jih še ne, predlagam, da si prebereš objavo TUKAJ, danes pa ti predstavljam moje razvajanje za hladne dni s Herbio izdelki.

RAZVAJANJE ZA HLADNE DNI S HERBIO IZDELKI

Vroča kopel
herbio-razvajanj-za-hladne-dni

Obožujem vroče kopeli! Res <3 In vroča kopel ni PRAVA vroča kopel brez ‘mehurčkov’ in vonja ni to to. Jaz enostavno nekaj moram dati v vodo. Nekaj, da diši cela kopalnica. Mehurčki niti niso tako nujni, saj imam bano, ki ‘dela’ mehurčke. Ampak dišat pa mora! In tako je svojo pot do mene našla

Herbio Mandljeva kopel

herbio-razvajanj-za-hladne-dni

Priznam, da sem od začetka bila malo skeptična, saj je vonj mandljev lahko hitro neprijeten. Ampak pri tej kopeli mi je vonj resnično všeč. Tak nežen, unisex vonj, ki paše obema spoloma. Celo moj dragi možek je dovolil, da dodam Herbio Mandljevo kopel v kad, ko sva se šla skupaj namakat. Ampak čeprav je vonj sam po sebi nežen, je vonj Mandljeve kopeli dovolj močan, da napolni celotno kopalnico.

herbio-razvajanj-za-hladne-dni

Napolni kopalnico IN razvaja vsa tvoja čutila! V bani te kopel mehko objema, v zraku pa je njen vonj. Enostavno sproščujoče je! Zraven paše še kakšna nežna glasba ali pa razvajanje v dvoje po napornem dnevu in to je to, kar potrebuješ!

Piling

Po namakanju v vroči kopeli pa sledi razvajanje kože. Ker sem ponavadi prelena, da bi si ob izhodu iz kopeli kožo še namazala, raje uporabim oljni piling, ki mojo kožo razvaja, nahrani in naredi neskončno mehko. Moj najljubši?

Herbio Oljni piling z morsko soljo
herbio-razvajanj-za-hladne-dni

Obožujem pilinge! Ampak resnično potrebujem piling, ki je nežen do kože, z majhnimi delci, ki svojo nalogo še zmeraj dobro opravi! Herbio Oljni piling z morsko soljo je v vseh pogledih odličen! Po teksturi me spominja na mlečni zdrob, po barvi prav tako, vonj pa je nežen, prav tako primeren za oba spola 😉

herbio-razvajanj-za-hladne-dni

Ob prihodi iz takšne kopeli, je svet takoj lepši! Jaz pa prerojena in pripravljena na nadaljnje izzive. Najljubše mi je, ko se ob prihodu iz kopeli in po vsem tem razvajanju, oblečem v svežo pižamo. Ker ji tako dam ta vonj in potem me naslednji večer vonj pižame spomni na razvajanje prejšnjega dne.

herbio-razvajanj-za-hladne-dni

Kožo temeljito očisti, pa vseeno ne pusti tistega občutka suhosti in zategovanja na njen. Lepo se izpere in ne daje občutka mastnosti ob prihodu iz kopeli.

herbio-razvajanj-za-hladne-dni

Seveda pa se lahko v vroči kopeli sproščaš tudi drugače.
Jaz sem včasih neskončno rada brala v bani. 2 uri vroče kopeli, knjiga in samo moj svet! Kakšna svečka in skodelica čaja, pa je popoln večer tu <3

Svoje Herbio izdelke lahko dobiš v njihovi spletni trgovini TUKAJ.

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Herbio Slovenija**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja