Top 5 lakov te jeseni

Odločila sem se, da ti danes predstavim svoj izbor top 5 lakov te jeseni, saj je jesen tu in z njo čas, da spremenimo barve na svojih nohtih. Sprehodi se z mano skozi moj izbor barv, od klasičnih do posebnih. Ker so pri Lepotni Polički na poličko (hihi) dali nove lake za nohte Ingrid Cosmetics Estetic, sem izkoristila priložnost in prebrskala med njimi.

top-laki-te-jeseni-lepotna-policka-ingrid-cosmetics-estetic

TOP 5 LAKOV TE JESENI

1.) Nude
top-laki-te-jeseni-lepotna-policka-ingrid-cosmetics-estetic-nude-522

Zagotovo so nude nohti zmeraj dobra izbira. Izgledajo tako trendi kot elegantni, na njih pašejo razne poslikave, super pa so tudi sami zase. Če želiš malo poudarka, dodaš bleščice. Tudi to jesen bodo nude nohti v trendu. Jaz sem izbrala Ingrid Cosmetics Estetic lak za nohte v odtenku 522. Prekriven v dveh slojih in hitro sušeč. Pa brez prog od čopiča. Meni je zelo všeč, pa tebi?

2.) Berry
top-laki-te-jeseni-lepotna-policka-ingrid-cosmetics-estetic-berry-523

Barve jagodičevja so zagotovo top izbira za jesenski čas. Nohtom daš barvo, ki pa je že bolj umirjena kot poleti. Moja izbira? Ingrid Cosmetics Estetic lak za nohte v odtenku 523. V njem se skriva malo jelly-ja in izgleda prav sočen. Dovolj je že en sloj, na fotografiji sta dva, izključno, ker sem tako navajena. Lepotec, ki je res svetleč.

3.) Rdeča
top-laki-te-jeseni-lepotna-policka-ingrid-cosmetics-estetic-red-284

Rdeča je itak vedno klasika. Za jesen si rada izberem malo temnejši, vinsko rdeč odtenek. Mislim, da bi vsaka ženska morala imeti v svoji zbirki vsaj 1 rdeč lak. Za to jesen je moj Ingrid Cosmetics Estetic lak za nohte v odtenku 284. Sočen, vinsko rdeč lepotec, zaradi katerega se počutim čudovito. Že z enim samim slojem izgleda čudovito! Sijaj je res lep in praktično ne potrebuje nadlaka.

4.) Vijola
top-laki-te-jeseni-lepotna-policka-ingrid-cosmetics-estetic-vampy-527

Če si vsaj malo v nohtnih vodah, potem veš, da jeseni potrebuješ vsaj 1 vampy lakec. Moja izbira? Temno vijola lepotec, ki pa absolutno ne izgleda črn! Ingrid Cosmetics Estetic lak za nohte v odtenku 527. Prvi sloj je bolj vijola, pri drugem sloju pa pride na plano njegova 'vampy' duša. Sijaj je, kot pri vseh, izven tega sveta. Res mi je všeč!

5.) Bleščice
top-laki-te-jeseni-lepotna-policka-ingrid-cosmetics-estetic-glitter-552

Mislim, da imamo vse občasno rade male bling-a na nohtih. Jeseni najraje izberem temnejše lake, ki se svetijo. Za to jesen bo moj 'svetleči kompanjon' Ingrid Cosmetics Estetic lak za nohte v odtenku 552. Temno moder lepotec z ogromno šimra. Polno prekriven že v enem samem sloju in enostavno čudovit. Naj se sveti!

Ingrid Cosmetics Estetic laki za nohte

top-5-lakov-te-jeseni-lepotna-policka-ingrid-cosmetics-estetic

Za konec pa še nekaj besed o samih lakcih, ki sem jih uporabila jaz. Ingrid Cosmetics je Poljska znamka, ki jo pri nas lahko kupiš v spletni trgovini Lepotna Polička. Odlikuje jih raven, ploščat čopič in resnično visok sijaj! Odlično so pigmentirani. O obstojnosti pa zaenkrat ne bi govorila, saj jih najprej želim dodobra preizkusiti!

Jaz sem nad vsemi petimi res navdušena in sem se težko odločila, katerega bom nosila. Kateri pa je najbolj všeč tebi?

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s spletno trgovino Lepotna polička**

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja