Ingrid Cosmetics, Lepota, Lepotna Polička, Nohti

Poletni nohti: 3 novi Ingrid cosmetics Estetic laki za nohte

ingrid-cosmetics-estetic-laki-za-nohte-poletni-nohti-557-087-428 dotticure

Mislim, da je končno čas, ko lahko rečem, da je poletje skoraj tu! In kaj lepšega, kot to poletje prenesti tudi na nohte? Tukaj so poletni nohti. Za njih sem uporabila tri nove Ingrid cosmetics lake za nohte. Sej veš, laki za nohte so moja velika ljubezen!

Ingrid cosmetics Estetic laki za nohte

ingrid-cosmetics-estetic-laki-za-nohte-poletni-nohti-557-087-428

V najnovejši izdaji Ingrid cosmetics Estetic lakov za nohte so trije pastelni lepotci, en lepši od drugega! Pastelni laki za nohte so eni izmed mojih ljubših. Čudovite barve, nežne, a hkrati barvite. Komaj čakam, da ti jih pokažem! Vsi trije so veganski in brez škodljivih sestavin.

ingrid-cosmetics-estetic-laki-za-nohte-poletni-nohti-557-087-428

Vsi trije me po barvi res spominjajo na sladoled, hihi. Pastelni laki so takšni, nežni, umirjenih, a še zmeraj izrazitih in čudovitih barv! Meni so zelo pri srcu, saj imam rada barve, a hkrati so še zmeraj dovolj umirjeno nežni, da so primerni za povsod.

87 – Pastelno modra

Čudovit moder pastelček, taka baby blue barva. Polnoprekriven v dveh slojih. Všeč mi je, ker se izredno hitro suši! Laki za nohte v modrih odtenih so redkokdaj na mojih nohtih, ampak ta mi je pa res, res všeč in ga bom z veseljem nosila!

428 – Pastelno rumen

Rumen kot sonce! <3 Pastelno rumen, z nanosom, ki malo oteži zadevo, a še zmeraj je polnoprekriven v dveh slojih in v dveh malenkost debelejših slojih se tudi čudovito izravna, da je videz lep. Čakala sem tak lak za nohte in končno ga imam!

557 – Pastelno vijola

Nežen lepotec, ki niha med pastelno vijola in pastelno roza. To so moji najljubši laki za nohte! Prekriven v dveh slojih, s krasnim nanosom. Suši se res hitro. Ta lak mi je resnično ukradel srce in prav vidim se, da ga bom ogromno nosila!

Poletni nohti

ingrid-cosmetics-estetic-laki-za-nohte-poletni-nohti-557-087-428 dotticure

Jaz si ne morem pomagat, vse tri sem si želela vključit v pravo poletno manikiro. In tudi sem. S pikicami! Dotticure se strokovno reče takšnemu videzu, meni je pa izredno všeč! Ingrid cosmetics Estetic laki za nohte so se izkazali kot izredno uporabni za ustvarjanje. Vsakič, ko pogledam na nohte, se spomnim, da je poletje res že skoraj tu.

ingrid-cosmetics-estetic-laki-za-nohte-poletni-nohti-557-087-428 dotticure

Moji pomladni nohti so mi resnično všeč! Upam, da so tudi tebi. Čudoviti, barviti, a hkrati nežni. Tako moji. Tega videz se ne bom kar tako naveličala! Bi te zanimal tutorial za ta videz? 😉

Vse tri lepotce dobiš v spletni trgovini Lepotna polička, s kodo AJDA10 pa so še cenejši.

P.S.: Če imaš rada pastelčke, prečekiraj še odtenka 006 in 522!

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja