Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Prelivajoči se nohti: Catrice Irregular Galaxies lak za nohte

Najnovejši dodatek k moji zbirki lakov za nohte me je prepričal že v steklenički, ob nanosu pa me je enostavno prevzel. Catrice pač zna. Novo linijo Spectra light lakov za nohte s posebnimi efekti sestavlja 5 lakov za nohte in prav vsi so na moji listi želja. Prvi, ki je našel pot k meni je Catrice Irregular Galaxies.
catrice-spectra-light-irregular-galaxies

CATRICE IRREGULAR GALAXIES

Čudovit lakec, ki mene spominja na tiste čudovite hročke, ki sva jih s prijateljico nabirale v mladosti. Ob imenu pa sem se spomnila, da bi bil ta lak res idealen za galaksi manikiro, tako da mogoče je to moj naslednji nail art projekt 😉
catrice-spectra-light-irregular-galaxies
NANOS
Prekriven v dveh slojih. Nanos je čudovit! Ponavadi me pri takih lakih zmotijo proge od čopiča, tukaj pa jih sploh ni! Čopič je na širši strani, kar je zame idealno. S parimi potegi je namazan cel noht, nanos pa se potem izravna sam od sebe. Suši se hitro, sama imam nohte namazane v roku pol ure – podlak, dva nanosa laka in nadlak.
catrice-spectra-light-irregular-galaxies
BARVA
Pravljica! Obožujem to prelivanje barv. Osnova je plava, temnejša, skoraj črna. Odvisno od kota in svetlobe sem videla še vsaj turkizno in vijolično barvo, ob redkih priložnostih pa sem opazila tudi zeleno in pink. Ta lak za nohte zagotovo ni dolgočasen.
catrice-spectra-light-irregular-galaxies
Obožujem podjetja, ki se ne držijo ustaljenih in preverjenih barv. In to Catrice zagotovo je. V preteklosti so že presenečali z raznimi neobičajnimi barvami in tokrat so ponovno zadeli v polno. Prekrasen multichrome lak za nohte, ki ga bo vesela vsaka prava lakoholičarka.
catrice-spectra-light-irregular-galaxies
Si lakoholičarka ali te laki za nohte ne ganejo? Kako ti je všeč ta lepotec – bi ga nosila? Zaupaj mi v komentar.
 
Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja