Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Mollon Pro Monofazni lak Sasha

Zeleno, ki te ljubim zeleno. Do zdaj si verjetno že ugotovila, da sem navdušena nad Mollon PRO Monofaznimi laki za nohte, kajne? Nazadnje sem imela Mathilde (več o njem tukaj) na nohtih cela dva tedna in ker bo prihajajočih nekaj dni (in tednov) kar kaotičnih in v pomanjkanju časa, sem pri izbiri za novo barvno na svojih nohtih ponovno posegla po Mollon Pro Monofaznih lakih. Tokrat sem izbrala odtenek

10. Sasha

mollon-pro-monophase-uv-led-nail-polish-10-sasha

Temno zelen lepotec, ki mene spominja na močvirje! Sijaj, da bi se lahko gledala v nohtih. Barva prekrivna in močna, brez kakršnih koli potegov od čopiča ali kakšnih drugih pack. KRASEN JE!

mollon-pro-monophase-uv-led-nail-polish-10-sasha

Nanos

…kot sem že zadnjič razlagala, drugačen. Jaz sem na začetku želela nanest kot lak za nohte in je bilo, itak, vse skupaj ful debelo, grdo, prelivalo se je. Potem pa sem ugotovila, v čem je fora. TAAAANKIIII sloji morajo bit! Pa sta dva tanka čisto dovolj, da lepo izgleda! Pa potem je to to. In če je kje kak problem (jaz ponavadi vidim kako mačkovo dlako na kakem nohtu, haha), se pred lučko da zadeva ful lepo popravit, ko pa vzameš nohte iz lučke pa je itak suho in se ne more spackat. Edino, na kar moram pazit je, da katerega nohta ne potegnem po lučki – jup, če si neroden je tudi to nevarnost, haha.

mollon-pro-monophase-uv-led-nail-polish-10-sasha

Mi je všeč?

ZELOZELO! Monofazni laki – jih priporočam? JAAAAA! Jaz sem z njimi rešila problem dopustov in potovanj, ker se res ne rabim sekirat, da se bo kaj odkrušilo ali da bo grdo izgledalo. In zdaj, ko smo se dodobra spoznali, je čas, da ugotovim, če lahko ustvarim tudi kakšno poslikavo! Komaj že čakam <3

Vse odtenke si lahko ogledaš TUKAJ, če te pa zanima, kaj vse še ponujajo pri Mollon PRO, pa je TUKAJ njihova spletna trgovina! Imajo odlične izdelke <3 (Moje ocene pa so TU)

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja