Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Na testu: Mollon Pro monofazni lak 58 Mathilde

Če sem prejšnji teden govorila o monofaznih lakih, preberi objavo TUKAJ, da ti bo malo bolj jasno, zakaj in čemu, vam danes želim pokazati, kako super zadeva dejansko je to.  Za preizkus sem si izbrala svetloplavega lepotca po imenu 58 MATHILDE.

MOLLON PRO MONOFAZNI LAK ZA NOHTE 58 MATHILDE

Nanesla sem ga prejšnjo soboto, to pomeni, da ga imam v tem trenutku na nohtih že 9 DNI! Vmes sem bila na izletu, roke sem imela v vodi, nohte dostikrat uporabljam kot ‘orodje’ in jih absolutno NE PAZIM! In kako se je obnesel?

mollon-pro-monophase-nail-polish-58-mathilde

SIJAJ

Po devetih dneh se nohti še zmeraj svetijo, enako kot prvi dan! Prekrasen sijaj, ki ga opazi vsak.

BARVA

V barvi ni po teh dneh nobene spremembe, še zmeraj je živahna nebeško modra, ki mi je taaakooo všeč. Kremni lak, ki res pritegne pogled.

OBSTOJNOST

Po devetih dneh praktično ne opazim nošenja. Ok, po narastku, haha. Ampak noben izmed nohtov ni odkrušen, konice so zlizane minimalno, nekaj malega zlizanosti je pri tistih nohtih, ki jih uporabljam za orodje, ampak to vidim jaz, ko buljim v njih s cm razdalje, na prvi pogled pa se ne opazi!

mollon-pro-monophase-nail-polish-58-mathilde

Prepričana sem, da bi Mollon Pro monofazni lak za nohte lahko nosila še nekaj dni, ampak počasi si res želim drugačnega videza! Ampak jih bom z veseljem uporabljala še naprej, sploh za potovanja in počitnice so idealni!

mollon-pro-monophase-nail-polish-58-mathilde

Glede na enostavnost nanosa in na resnično dolgo obstojnost, jih z veseljem priporočam! Pri meni so se Mollon Pro monofazni laki za nohte res odlično obnesli, in prepričana sem, da se bodo tudi pri tebi!

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s podjetjem Mollon Pro**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja