Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Lepotna polička: Bulgarian Rose Karlovo maska za lase

Če pa kaj obožujem, pa so to lepi lasje. In moji to dolgo časa niso bili. Suhi, brez življenja in sijaja. Lasje, ki mi niso bili v ponos in v veselje. Dokler mi v roke ni prišla Bulgarian Rose Karlovo maska za lase iz spletne trgovine Lepotna polička.

Maske za lase rada uporabljam. Ampak sem jih te uporabljala poredko, saj mi jih je velika večina (pre)hitro zmastila lase. Tukaj pa tega problema nimam, kar me zelo veseli. Moji lasje so namreč redki, spodnji del je bolj suh, lasišče pa se noro hitro masti. Problematičen je tudi prhljaj, ki se pojavi, če ne uporabljam pravih izdelkov.

BULGARIAN ROSE KARLOVO MASKA ZA LASE

bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka-rose-joghurt-maska-za-lase

Bulgarian Rose Karlovo maska za lase vsebuje 100% naravno olje vrtnice in rožno vodo. Dve stvari, ki meni neizmerno ustrezata, tako pri negi las kot pri negi kože. Vsebuje tudi probiotik bolgarskega jogurta. Maska je namenjena vlaženju in mehčanju las. Še posebej bi naj bila primerna za poškodovane in uboge lase.

UPORABA

Jaz masko uporabljam tako, da si laže zmočim in jo izdatno nanesem. Pustim učinkovati, kolikor dolgo le lahko in potem jo sperem. V nadaljevanju si lase normalno umijem. Tako sem se navadila, saj je tako še manj možnosti za mastne lase. Sem pa jo uporabila tudi že ‘po pravilih’ in mi prav tako ni zmastila las. Uporabljam jo že dolgo, pa je je še zmeraj ogromno. Zdrži vsaj kakšno leto uporabe 😉

MNENJE
bulgarian-rose-karlovo-lepotna-policka-rose-joghurt-maska-za-lase

Meni je Bulgarian Rose Karlovo maska za lase fenomenalna! Vsakič znova sem po umivanju las navdušena, kako mehki so lasje, kako dišijo in kako lep sijaj imajo! Noro rada jo uporabljam, saj mi ima resnično prijetenj vonj po vrtnicah, tak nežen, ne premočan in ne preveč parfumski. In, ne, to ni tisti ‘oma’ vonj po vrtnicah 😉 Maska je v osnovi bela, po konsistenci pa je podobna ostalim maskam za lase. Iz lase se res lepo spere in ne pusti filma na laseh, samo super mehke lase.

Svojo fenomenalno masko za lase lahko kupiš pri spletni trgovini Lepotna Polička. Vrednost kvaliteta/količina/cena je neprimerljiva. Kot že rečeno, jaz mislim, da je je res ogromno. Seveda jo hitreje porabiš, če so tvoji lasje daljši, ampak količinsko je je res dosti -220ml.

Xoxo, A.

**Objava je bila pripravljena v sodelovanju s spletno trgovino Lepotna polička**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja